Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чим бил Мартин да го гледа Виктор значи реален е интересот, зошто тој е шеф на скаутите во Европа и го гледа за да донесе краен заклучок. Има други што оперираат на тој фронт секојдневно пред тој да гледа :)

Да да. Бев да го гледам.
Екстра е дечкото, многу талентиран! (y)

Утре (т.е. денес) ќе идам да гледам Победа Јуниор - Корзо ми фаќа око едно дете :icon_mrgr:

У21 изиграле 3 - 3 со Саутемптон, головите за нас ги постигнале Лингард, Кол и Весели. Прво сме воделе со 1 - 0 па потоа пресврт во второто полувреме ни направиле Саутемптон за ние со головите на Кол и Весели да направиме нов пресврт. За жал во 95 минута тие го израмниле резултатот.

Енрикез е за прв пат повикан за сениорската репрезентација за Чиле, тој ќе има можност да игра против Валенсија во квалификациите за СП. Одлична вест е ова бидејќи со 18 години да играш за репрезентацијата на Чиле не е мала работа имаат голем број на таленти и доколку сега се пробие како што треба ќе биде одлично за него.

Во врска со трансферите, мислам дека во јануари нема да бидеме многу активни, може само да се направат зделки како со Смолинг да ги договориме во јануари а да дојдат на лето што според мене е одлично и досега добро се покажуваат тие трансфери.

Андерсон за Ферги:

"Manchester United is Alex Ferguson. When he leaves, the club will lose 30-40%, so much depends on him," the midfielder told the Grande Área television program in Portugal.

"He is a father to all the players, a very respected person and when he retires the football world will really feel his loss.

"He always helped me and I have a great affection for him. He lives for training and always wants to know how his players and their families are."

У21
Во врска со трансферите, мислам дека во јануари нема да бидеме многу активни, може само да се направат зделки како со Смолинг да ги договориме во јануари а да дојдат на лето што според мене е одлично и досега добро се покажуваат тие трансфери.
Сpоред мене Јануари можно е само овој Виктор од Селтик да се донесе и да се договори Инс џуниор за во лето.

Сpоред мене Јануари можно е само овој Виктор од Селтик да се донесе и да се договори Инс џуниор за во лето.
Не верувам како што кажаа погоре доколку го земеме нема да може да игра во ЛШ што не е добро за нас, и затоа најдобро да се договорат во јануари се разбира доколку Ферги ги сака па да дојдат на лето.

Не верувам како што кажаа погоре доколку го земеме нема да може да игра во ЛШ што не е добро за нас, и затоа најдобро да се договорат во јануари се разбира доколку Ферги ги сака па да дојдат на лето.
Па добро де ќе може да игра во Премиер лига, КК и ФА и така во ЛШ сезонава не очекувам нешто посебно мислам дека не можеме да се надигруваме со Реал, Барса и Баерн.

Па добро де ќе може да игра во Премиер лига, КК и ФА и така во ЛШ сезонава не очекувам нешто посебно мислам дека не можеме да се надигруваме со Реал, Барса и Баерн.
Малце време ќе има да се вклопи додека на лето е друга песна, Карлинг не се знае дали ќе играме во тој период може да испаднеме до тогаш. Ти само мисли си дека не можеме.

Малце време ќе има да се вклопи додека на лето е друга песна, Карлинг не се знае дали ќе играме во тој период може да испаднеме до тогаш. Ти само мисли си дека не можеме.
Абе и јас сакам да освоиме ЛШ ама релано шансите за тоа ни се мали.

Да не отвараме нова дискусија, секој си има свое мислење и верување во тимот. :) Ќе покажат резултатите до каде ќе стигнеме и што ќе направиме.

cropped-believe.jpg

Ilumious
Reds on international duty

CHILE v Ecuador (A), Argentina (H)
Angelo Henriquez

ECUADOR v Venezuela (A)
Antonio Valencia

ENGLAND v San Marino (H), Poland (A)
Michael Carrick, Tom Cleverley
Wayne Rooney, Danny Welbeck

FRANCE v Japan (H), Spain (A)
Patrice Evra

JAPAN v France (A), Brazil (N)
Shinji Kagawa

MEXICO v Guyana (N), El Salvador (H)
Javier Hernandez

NETHERLANDS v Andorra (H), Romania (A)
Robin van Persie

NORTHERN IRELAND v Portugal (A)
Jonny Evans

NORWAY v Switzerland (A), Cyprus (A)
Joshua King

PORTUGAL v Northern Ireland (H)
Nani

REPUBLIC OF IRELAND v Germany (H), Faroe Islands (A)
Robbie Brady

SCOTLAND v Wales (A), Belgium (A)
Darren Fletcher

Тоа е зошто се отвори свечено St. George's Park.

Од скајспортс потврдено дека преговараме за Инс Џуниор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom