Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Го нема Io Sono Interista да го исхејта, ваљда мислите му се насочени кон дербито. :D
Блиску си. џимеј го стави Кејџ за утре кога ќе попијат петарда да има каде да шутира пенали. Јас можам и сега ако сакам ама ќе се стрпам малку :)

Баш поради истите причини кои другите ги наведоа како негативни (вкочанетост и израз на лицето без разлика дали е погреб или свадба и Што барам јас овде фаца), мене ми е ок како појава.Дури и нешто комично ми е :)
Lord of war, Con Air, Face/Off, Leaving Las Vegas со различни варијации како првично карактер ‘негативец‘, мислам дека му е шаблон за прифаќање улоги :confused:

Назад во 90тите Кејџ имаше интересни улоги, Con Air, 8mm, Gone in sixty seconds... Никогаш не сум го мразел како многу други, но не ми бил ни омилен.Нема филм по кој сите ќе го памтат, нема голема улога, и точно некој погоре спомна 'што барам јас овде' фаца, то му е заштитен знак дефинитивно. Во последно време мислам дека беше во голема финансиска криза, неплаќал данок, дури и беше можно да банкротира, па затоа и беше принуден да прифаќа секакви улоги, па и сега според IMDb e пребукуран со некои си филмчиња.
Се на се, просечен лик во просечни филмчиња... :unsure:

Mnogu me bendisa vo Lord of War i Gone in 60 sve dugo nekako mi e bledo.

кога ќе го сними Роб Зомби филмов за да го видам како Фу Манчу :P

Последно од Ник Кејџ што гледав е Drive Angry. Омилена реченици во филмот, додека има секс со една:
- Oh baby, why don't you fuck naked?
- I never disrobe before a gunfight!

ueXjD.png

Ништо повеќе од просек е, не знам дали има некој што не се согласува со ова.

Гоуст рајдер кецот беше јак али двојкава беше тапа, драјв енгри ми се допадна али гоне ин сиксти секондс му бешенајјак. <3

Антипатичен типац. Не го пратам баш.
Gone in 60 seconds, Face Off i The Rock му ги имам гледано, беше сосема солиден, ништо повеќе.

Иначе за следна ѕвезда/и на тапет би ги предложил Бен Кингсли или Шон Пен.

Јас како женско прво ќе си го споменам City of angels. Воопшто не ми изгледаше прикладен за таа улога, не го сакам како актер, едноставно нема шарм типот.
Lord of war одличен филм. Да знаев дека е со него во главна улога можеби и ќе се замислив малку пред да го пуштам. Само овие две филма ги имам гледано со него.

Белег остави типот во Con air & Face off ! Во новите прикаски за мали деца, како Sorcerer's apprentice, Season of witches и т.д. нема врска ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom