Фан Клуб: Интер

Па поуниверзален напаѓач нека купи, нема да ни се слоши сигурно, еве Агуеро на пример. :D
Шала на страна, мора да се земе напаѓач, реков дека чкрипиме на таа позиција, Ливаја не ни го сметам за достојна замена, ахх да може Суарез некако да го земеме, и така Ливерпул пропаѓа, не знам што бара таму, класа невидена е. Ах Снајди+Суарез= :drk: има да бегаат од нас сите тимови. :D

И ја не сум импресиониран од Ливаја али не верувам дека ќе се замараат со нападот зимоска, поготово зашто сега и Паласио е во комбинација, Ливаја ќе е трета опција за тој дел од теренот, кога и Милито и Паласио нема да се достапни, недај боже.

spasov ќари сок да ти ибам комарџијата :pos:
Види поназад Кирца што ќари. цар
Сеа не за димни, пола воен арсенал на АРМ може да го купи.

Следно коло Лацио-Милан, just sayin...:cool:
Спасов дај бе скриншот од сокот, да видам што сок си ќарил. Е да си ебеш векот го утепа народов со кладбиве.

Камби - Гаргано ТОПОВИ (y)
Капитенот сам ги чуваше Робињо и Емануела во второ...

Примети некој како во прво полувреме при напад на Милан од одбрана, ја имавме следнава поставеност:

Кутињо-Милито-Касано
----------------------------------
--------центар----------------
-------Камби-Гаргањо----
----Сите останати---------
----------Ханда---------------

И со два паса ни стигаа до гол... (Со Лео така не отворија)

Патем, го виде некој голот на Пандев? `

Иш бене, иш.

п.с. Земи го и џони со тебе.

Ако некој планирал да мења потпис или ако некој се кладел со миланезиве у аватар, нека мења у потпис.

33k7tkp.jpg

true story македонски спорт, true story,
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:40 ---

Фаул над Ханда, имаше конктакт со него и Емануелсон, овој подместен беше и се удрија, а голманите знаеме колку се заштитени у таква ситуација, и Емануелсон призна, камерите баш тоа го покажуваа.
Не призна ништо Емануелсон не си додадавај ти.
А еве да речеме се поднамести Урби и имаше фаул во напад, зошто според истиот критериум немаше пенал кога Самуел му се поднамести на Робињо?
Кога не си објективен не се ни обидувај да бидеш.

Примети некој како во прво полувреме при напад на Милан од одбрана, ја имавме следнава поставеност:

Кутињо-Милито-Касано
--------центар----------------
-------Камби-Гаргањо----
----Сите останати---------
----------Ханда---------------

И со два паса ни стигаа до гол... (Со Лео така не отворија)

Патем, го виде некој голот на Пандев? `

ova sakav da go pisam i jas preeska,kon toa celev celo vreme,toa ne smee da se sluci,da e nekoja podobro postavena ekipa so popametni igraci,sekoj tret napad ke primame gol.

Не призна ништо Емануелсон не си додадавај ти.
А еве да речеме се поднамести Урби и имаше фаул во напад, зошто според истиот критериум немаше пенал кога Самуел му се поднамести на Робињо?
Кога не си објективен не се ни обидувај да бидеш.
Слушни го Кареза, еден од најдобрите коментатори на Скај Италија што вели за таа ситуација, чист фаул, deal with it ...
Немој и ти ко Алегри да плачеш, тоа е одлика само на лузери, играч повеќе има цело полувреме а вика судиите ги оштетиле :pos:( наместо да објасни како Милан за 90 мин, 45 со играч повеќе, немаа асална шанса за гол и беа безидејни ) , вакви фаули на средина на терен свират а не па со голман, примери мал милион, ако веќе планираш оваа дискусија тука да ја начнуваш, тогаш би ти препорачал у темата за дербито тоа да го направиш или онаа за Серија А зашто ете и сам се увери дека ние тука глумиме објективност а во суштина сме многу субјективни. :icon_lol:
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 01:29 ---
ova sakav da go pisam i jas preeska,kon toa celev celo vreme,toa ne smee da se sluci,da e nekoja podobro postavena ekipa so popametni igraci,sekoj tret napad ke primame gol.
Мхм, сигурно, затоа Милан шанса за гол не направија, остај го Бене, криво му е што практикантов е бољи од Рафа а има полош тим од неговиот.

Мхм, сигурно, затоа Милан шанса за гол не направија, остај го Бене, криво му е што практикантов е бољи од Рафа а има полош тим од неговиот.

само сум реален,да дојде поспремна екипа од оние умренине со кои игравме вечерва,па ќе не отворат бе,не си прајте бајрам со мозокот.
Ај што тепавме на мускули тепавме,ама онаква игра со рогање топки напред без идеја и концепт,тешко нас.

П.С Што ќе кажеш за Милито вечерва,и за неговиот “гол’’ ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom