Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пречката на Монтоја во 88мата минута и последанта шанса на Педро кои не беа претворени во гол ме коштаа 3200 денари, со смешни 30 денари уплата и само 4 утакмици.

Еј погодувам по 4 квота, ја имав 1 & 4+ Барса ама не бе, не сака и не сака. GG & 4+ PSG - Marseille итн.

Кој им даде дозвола на Милан да играт футбал ?? 11 морони трчат на терено, а 12-тио морон го ваде од игра нивнио најдобар играч ...

Кој им даде дозвола на Милан да играт футбал ?? 11 морони трчат на терено, а 12-тио морон го ваде од игра нивнио најдобар играч ...
Значи која пацерски добиена утакмица за Интер то е чудо едно :facepalm: да дадеш гол во 3-та мин и да ти исклучат играч и да тепаш... Си ја фатив Барса ГГ2, ја имав Милан 1&3+ и Атл. Мадрид 2+ второ. Можда фатив 1500 во средата ама од четвртокот до вечерва дадов 720 ден. на 8 ливчиња и на 3 од нив за една :tapp: ќе треба да успориме малце оти ако се залеташ готово...

Ојме на пауза, еден куп шанси за Милан ни една искористена, а шубо си влегоја Барса и ПСЖ гг & 3+

Значи која пацерски добиена утакмица за Интер то е чудо едно :facepalm: да дадеш гол во 3-та мин и да ти исклучат играч и да тепаш... Си ја фатив Барса ГГ2, ја имав Милан 1&3+ и Атл. Мадрид 2+ второ. Можда фатив 1500 во средата ама од четвртокот до вечерва дадов 720 ден. на 8 ливчиња и на 3 од нив за една :tapp: ќе треба да успориме малце оти ако се залеташ готово...

На 3 тикета за 5500 вкупно ме паѓа : на едниот 2+ цела утакмица , 2 гола да има било кој да ги даде, а на другите 2 1+I&1+II ... џабе фаќам Реал X и Марсеј ГГ3+ ... абортуси играт за Милан, абортуси ..

Да ти се серам у Миланот имаа 5 шанси за да дадат гол и ништо и сеа ќе си правиме пауза од една недела скоро освен утре што има 5-6 утакмици еве една од мене за Сингле
Hercules-Real Madrid B
GG&3+ @ 2.05

Да се насмееме малку
Само шо го објавија ова одма за 10 секунди Атлетико гол даде :pos::pos::pos:
8b0d59d38794447a8938bf8.png

Аха да имал дојава за намештаљка и ја уплатил за 20 динари.. абе ајде нема човек што ќе поверува во ова :pos:
Глеаш реков дека не знам, све е можно. А ако пратиш српска лига ќе знаеш дека се мести само така.

Судијава ако ја нема уплатен порто да даде два гола еве,глава сечем,ама ако ја сум добитен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom