Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
знае ли некој дали во златна копачка со еден промашен пар се враќа уплатата...коеф имам 39..мислам дека порано можеше...

знае ли некој дали во златна копачка со еден промашен пар се враќа уплатата...коеф имам 39..мислам дека порано можеше...
Ако имаш над 27 коефициент од фатените утакмици добиваш ваучер

Денеска немав време да играм, само 30че минус, али јак тикет :

Barcelona - Real Madrid 1 & 4+
Atl.Madrid - Malaga 1 & 3+
Porto - Sporting 1 & 2-3
Marseille - PSG GG & 4+

Утре ќе се одигра некој тенис, 10тина квота. :)

имам пелистер ме акна со 1.2 а факам утакмици по 2.35 ама то е

Реално ваков добар викенд одамна немало,скоро све излезе.

Денеска немав време да играм, само 30че минус, али јак тикет :

Barcelona - Real Madrid 1 & 4+
Atl.Madrid - Malaga 1 & 3+
Porto - Sporting 1 & 2-3
Marseille - PSG GG & 4+

Утре ќе се одигра некој тенис, 10тина квота. :)
Аууу сине за колку те кутна те Барса на ливчево?

Sparta Praqa - 1 1.3 (Мислам дека време е да почни да мели некако многу лош старт, must win)
AEL Limasol - 2 2.00 (Кикс на Апоел и АЕК Л. мислам дека утре че победи и че се приклучи на врвот, must win)
HJK - 1 1.4 (Мислам нема логика ако не биди ХЈК шампион таму, must win)
Monaco 1 1.6(Кикс на Истрес(3 на табела) и кикс на првиот Ангерс, must win и да избега 2 бода)
Koln - 1 1.9 (Келн се врајча во форма 2 победи со ред, се најдува долу на табелата(втора лига) must win за да се искачи погоре и да брка бараж)

Sparta Praqa - 1 1.3 (Мислам дека време е да почни да мели некако многу лош старт, must win)
AEL Limasol - 2 2.00 (Кикс на Апоел и АЕК Л. мислам дека утре че победи и че се приклучи на врвот, must win)
HJK - 1 1.4 (Мислам нема логика ако не биди ХЈК шампион таму, must win)
Monaco 1 1.6(Кикс на Истрес(3 на табела) и кикс на првиот Ангерс, must win и да избега 2 бода)
Koln - 1 1.9 (Келн се врајча во форма 2 победи со ред, се најдува долу на табелата(втора лига) must win за да се искачи погоре и да брка бараж)
Доста реално тикетче,само овја аел ме плашат,знам дека са добри,само не знам дома како стојат.

Реално ваков добар викенд одамна немало,скоро све излезе.

Неможам да разберам..како добар викенд??..Ајакс излезе??Валенсија??Дортмунд??Брага??Ѕвезда??..јас премногу сум зијан после овој проклет викенд..многу фаворити кикснаа или изгледа погрешно гледиште имам на утакмиците:cautious:

Неможам да разберам..како добар викенд??..Ајакс излезе??Валенсија??Дортмунд??Брага??Ѕвезда??..јас премногу сум зијан после овој проклет викенд..многу фаворити кикснаа или изгледа погрешно гледиште имам на утакмиците:cautious:
Абе брат не зезај сеа,селтик,мадрид,порто,лацио,наполи,фиорентина,јунајтед,челзи,сити,псв,баерн,шалке,треба уште:D?Е сеа што си отишол у брага и у дортмунд,тоа е друга работа.Ја еве фатив,ама што дека, у ваков викенд требаше да ѓи утепам,а не ја им земам нешто ептен ситно,ама ете тоа е.

Се секавам пред некое коло 2/1 1/2 ги фати некој и Ѕвезда и Партизан
Истиот е овој 100% .. и лани влегоја 2/1 1/2 звезда и партизан и лани ги имаше уплатено ... овој е со јаки врски таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom