- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Која главаСудијава ако ја нема уплатен порто да даде два гола еве,глава сечем,ама ако ја сум добитен.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која главаСудијава ако ја нема уплатен порто да даде два гола еве,глава сечем,ама ако ја сум добитен.
Кој им даде дозвола на Милан да играт футбал ?? 11 морони трчат на терено, а 12-тио морон го ваде од игра нивнио најдобар МОРОН...
Ако имаш над 27 коефициент од фатените утакмици добиваш ваучерзнае ли некој дали во златна копачка со еден промашен пар се враќа уплатата...коеф имам 39..мислам дека порано можеше...
Аууу сине за колку те кутна те Барса на ливчево?Денеска немав време да играм, само 30че минус, али јак тикет :
Barcelona - Real Madrid 1 & 4+
Atl.Madrid - Malaga 1 & 3+
Porto - Sporting 1 & 2-3
Marseille - PSG GG & 4+
Утре ќе се одигра некој тенис, 10тина квота.![]()
Доста реално тикетче,само овја аел ме плашат,знам дека са добри,само не знам дома како стојат.Sparta Praqa - 1 1.3 (Мислам дека време е да почни да мели некако многу лош старт, must win)
AEL Limasol - 2 2.00 (Кикс на Апоел и АЕК Л. мислам дека утре че победи и че се приклучи на врвот, must win)
HJK - 1 1.4 (Мислам нема логика ако не биди ХЈК шампион таму, must win)
Monaco 1 1.6(Кикс на Истрес(3 на табела) и кикс на првиот Ангерс, must win и да избега 2 бода)
Koln - 1 1.9 (Келн се врајча во форма 2 победи со ред, се најдува долу на табелата(втора лига) must win за да се искачи погоре и да брка бараж)
Реално ваков добар викенд одамна немало,скоро све излезе.
Абе брат не зезај сеа,селтик,мадрид,порто,лацио,наполи,фиорентина,јунајтед,челзи,сити,псв,баерн,шалке,треба уштеНеможам да разберам..како добар викенд??..Ајакс излезе??Валенсија??Дортмунд??Брага??Ѕвезда??..јас премногу сум зијан после овој проклет викенд..многу фаворити кикснаа или изгледа погрешно гледиште имам на утакмиците![]()
Истиот е овој 100% .. и лани влегоја 2/1 1/2 звезда и партизан и лани ги имаше уплатено ... овој е со јаки врски таму.Се секавам пред некое коло 2/1 1/2 ги фати некој и Ѕвезда и Партизан