Па новата Филип Втори Арена, е Алианц за стадионот на Тетекс.Човек ќе помисли дека Вардар игра на Алијанц Арената![]()
Да не го изградеше Владата со народни пари, и Градски ќе беше ораницаПа новата Филип Втори Арена, е Алианц за стадионот на Тетекс.
нели е?
Ќе ти реплицирам, зошто мислим дека и за мене е наменето ова.
Kako prvo na vakvi natprevari normalno e da dojdat poveke dusi, pa ako od edna strana e loso za navivanjeto od druga strana ima nesto dobro t.e nekoi sto ne gi znaat pesnite imaat moznost da gi naucat.Ќе ти реплицирам, зошто мислим дека и за мене е наменето ова.
Еве искрено да те прашам, дали ти се допаѓаше навивањето денеска? Ја ти гарантирам дека доколку сте 150 души, ќе имате 100% појако навивање отколку на вакви натпревари.
Џабе бројката, пола од тие незнаат ни за што дошле на стадион, а камо ли да знаат да ти запеат некоја песна која би ја пееле во друг случај.
Не провоцирам, зошто немам намера да се замарам по форумов, ако мислеше на тоаАко на вас ви се свиѓаше денешното навивање, ваше си е. Ама кој и да ја гледаше утакмицава, да разбираат сите што скандирате, веруј дека ќе ви се искинат од смеење.
Поздрав.
Kukata se prodavaПа новата Филип Втори Арена, е Алианц за стадионот на Тетекс.
нели е?
Имаш право, се покажа дека во Македонија нема друг тим освен Вардар кој привлекува толку многу публика на секој теренPokazavme deka uste nema tim vo Makedonija koj bi privlekol tolku publika i deka strasta za ovoj klub gi nadminuva site granici.
Abe ne e prv pat AllooИмаш право, се покажа дека во Македонија нема друг тим освен Вардар кој привлекува толку многу публика на секој терен![]()
Samo kaj vasiot po 200 !!Имаш право, се покажа дека во Македонија нема друг тим освен Вардар кој привлекува толку многу публика на секој терен![]()
sto e toa na sredina ?Shkendija-Vardar 2:1
![]()
Tagged .sto e toa na sredina ?
Шо бе тегд?Tagged .
Target мисли не tagged али толку знае англиски, дома неговите врски фаќале за 2каШо бе тегд?