Ѓорче 1932
тој сум...
А ме правеа “енглез“ кога тролав тука дека први секогаш почнуваат со навреди и провокации (нашето гостување во Тетово и тепачката на трибина)...
Ма луд јебе збуњеног.
Ма луд јебе збуњеног.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се е кажаноСе се али Тоше педер ...
брука за една '' навивачка " група, ако сакаат да личат на нешто сериозно ваквите непотребни песни нека си ги искоренат одма, за починат уметник и пред Се хуманитарец и добар човек ова да се скандира.
Па кај се ФФМ одма да удрат забрана за домашна публика ко што тоа се прави во сите сериозни првенства и тоа за расизам, па после нека викаат Тоше Педер колку сакаат, прво 1 меч казна, се повтори ли истиот инцидент, 2, и така дур не им текне каква грешка во чекори прават.
Да ти се посерам у федерацијата ако не удри ваква казна за, ко прво, скандирање за УЧК, терористичка организација која ја нападна државата во 2001, и второ, ова со Тоше и плус ред други навредливи песни.
Зашто медиумиве не направат притисок за да се санкционираат ваквите инциденти на начин на кој што МОРА да се санкционираат, нели Илчо вети промени, работа по теркот на сериозните фудбалски федерации во Европа, епа ајде бе чоек, почни да ги исполнуваш ветувањата иначе и ти ќе станеш една ирелевантна мравка у мак фудбалот ала Хари лоповот.
п.с. Да не испадне дека мојов став има двојни стандарди, истово важи за сите македонски навивачки групи. Со симболични парични казни НИШТО не се постигнува.
(многу) Повеќе на гостување во Скопје отколку на домашен терен, голем минус за Чкембари, и тоа дел од трибинава си седат дечкиве им чуе ...
Ја ви гарантирам дека доколку вадите бројка слична на онаа која ја имавте, на кхм, гостувањето во Скопје против Вардар тимот од домашен терен ќе вади бодови ко од шала, стварно не ми е јасно зашто волку слаб интерес има кога и те како му е потребна подршка на тимот, само на таков начин ќе станат некаков фактор во македонскиов фудбал, а не декор.
Добронамерна критика.![]()
edno zaboravi imas i Makedonci muslimaniмене ми пречи тоа алах педер што се пее ради турци и босанци што се океј луѓе да ги вреѓаме,за вас кур ме боли.Нормално е дека ќе има навреди нема ова навивачките групи да го решаваат треба политичарите да го решат![]()
![]()
(многу) Повеќе на гостување во Скопје отколку на домашен терен, голем минус за Чкембари, и тоа дел од трибинава си седат дечкиве им чуе ...
Ја ви гарантирам дека доколку вадите бројка слична на онаа која ја имавте, на кхм, гостувањето во Скопје против Вардар тимот од домашен терен ќе вади бодови ко од шала, стварно не ми е јасно зашто волку слаб интерес има кога и те како му е потребна подршка на тимот, само на таков начин ќе станат некаков фактор во македонскиов фудбал, а не декор.
Добронамерна критика.![]()