Фан Клуб: Црвена Звезда

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Lazovic za 1-2 , otkaku domakinite ( Javor ) povedoa so 1-0 .. Izramni Mudrinski 1-1 .

Ajde neka ostane vaka , poshto go imam 2 :cool:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
....Наша Звезда прва поново....

Ипак, нема место за еуфорија, има да се игра уште до крајот, мада нема да се бунам да остане вака до крај :D

Победа после пресврт. Прво полувреме жива досада, па дури ми доаѓаше да заспијам пошто и онака не сум наспан. Второ полувреме почна лошо, одма примивме гол, али после голот заигравме доволно добро да направиме пресврт, иако има некои работи од кои не сум задоволен. Предлагам, ако може нешто да се направи, утакмиците да ги почнуваме со 1 гол негатива, сигурен сум дека има да дадеме после едно 5 гола:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Оваа со негативата ти е паметна, да не примевме гол 0-0 ќе завршеше :D

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Jа у средата реков да почнеме со 1 гол негатива, а не со 3.
Ебави шупците глупи, да ви ги наебам. Ејјјјјјј бре, дали е можно да немаат тронка агресивност у себе, дали е можно да дозволат да примат голови од вакви глупости. Зборот одбрана како да не постои денеска, а Бајковиќ е тек посебна приказна, али ај за него и за оваа (не)игра покасно малце.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Бајко кога бил голман? Нека иде нека снима спотови најубаво ќе му биде... Не беше џабе трет голман цел живот. Ќе фати нешто на среќа коа ќе ја мавнат они топката у него и тоа е тоа, ко последната со Јабор, демек што фатил еден на еден а уствари се расчепи ко пајак и го мавна топката. Голманиште бил. Му ебам тетоважите сељачки.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
2 пречки во второ, 17 корнери... Ама ништо невидена, мизерија :unsure:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Крај...:mad:
Еве сеа се присетив т.е најдов податок дека последен пат сме изгубиле 3-0 против Војводина и тоа дома во 2007. Еве денеска пак.
Катастрофа што да се каже друго. Да ја дадевме првата шанса ќе ги тепавме сигурно, вака они ги искористија дебилните грешки на одбраната и на Бајко и второ полувреме само рутински го обработија.

Нема да коментирам за утакмицава, пошто мислам дека сите видовме, само ќе изнесам еден заклучок. Бајко е зрел за клупа. Против Бордо го наговести тоа а денеска и го потврди. Не знам што му се дешава, ама после таа кобна утакмица со Бордо како да има некој проблем, ја нема веќе онаа сигурност кај него од кога почна да брани стандардно пред година и пол. Против Нови Пазар првиот гол е негова кривица, остана закован на линија, наместо да излезе на центаршут, против Бордо скриви пенал, прошло коло исто е директен кривец за голот на Јавор, а денеска како капак има кривица кај првиот и вториот гол, а третиот гол му иде директно на негова душа. Очигледно беше дека топката после шутот на Адамовиќ ќе излезе надвор ама Бајко се фрли и му ја одби тачно на нога на Новковиќ. Ја мислам дека сето ова е доволно да попие клуба, не за друго, бар малце да се соземе и присобере пошто ми делува нестабилно, а за голман е многу битно да се биде стабилен. Нека добие шанса Кировски, затоа што од она што го гледав мислам дека у иднина може да се рачуна на него озбилно.

Eдит: Ќе заборавев за малце и уште еден заклучок, а тоа е дека кога не игра Јовановиќ, одбраната ни е доста несигурна.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
:facepalm:

Од вакви утакмици се губи титула...
Ништо ново то кај нас, си испуштаме златни бодови, и то не кошта скапо на крај. Ке разбере човек 1-0 изгубиле стварале шанси, лош ден, она ова али ваков спуст НЕЕЕ, а можда се измориле:mad:. Преку она ми е веке од глупи изјави на поедини играчи, се извинуваат она ова, демек немало да се повтори и пак стара песна.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ја мислам дека е Случајност поради шансите кои ги имавме во второ полувреме. Две пречки и 17 корнери не се мала ствар.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
И ја мислам дека е случајност. У прв момент помислив дека е намештаљка, ама кога размислив подобро, дојдов до заклучок дека дечкото имал ептен голема среќа, зош да е намештаљка сигурно не би ја уплаќал за толку мала сума, а и плус кажа РСФ, 17 корнери, две пречки и 4-5 други опасни шутеви на гол не може да е намештаљка. Само едно сум сигурен, гарант сеа братот се јаде што не го уплатил на поголема сума тикетот:P

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па ваљда за поголема сума немало да му ја примат, вака мислеле игра ку*от ама добро ги лупнал :)
Што знам, мене ми е многу сумливо ова :)

Kajgana Shop

На врв Bottom