Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти во твојот пост кажа дека те нервира името Skopje City Mall.
Ај да кажеме дека тотално си изумила дека македонската транскрипција на тоа име е ‘Градски Трговски Центар Скопје‘ и дека такво нешто веќе има и е најверојатно патентирано за да нема 5 градски трговски центри во Скопје, ај да го игнорираме тоа, сакаш да кажеш дека те нервира сосема правилното име на еден објект заради фуфли кои го злоупотребуваат изразот?
http://www.youtube.com/watch?v=2zBWjlkKDpA немојте да мислите и дека на Запад се нешто подобри....мене лично ми е жал само што нема Старбакс, инаку секоја чест за трговскиот, нека се забавуваат луѓето![]()
Ти хејтер си на Старбакс глеамДе бе се испосра сите мислења од кога си зачленет ја мислам дека сеа ги напиша само за тој старбакс аман !
сајтовите?Вчера на некој од сајтовите ја прочитав следната реченица "Молот нуди многу...." Молот? МОЛОТ?
Можеле да стават трговскиот центар, еве не морало буквално да го преведат. Ама мол бе? Уште да додаделе дека се наоѓа на стритот Паризанска и дека има место за паркирање на карот.
сајтовите?
САЈТОВИТЕ?
САЈТОВИТЕ?