Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од СтарбаксИ кафето испиено за 60 ден на било кое место и кафето испиено во Старбакс за 500 ден ќе се измоча нема влага да држи. Али важна е фалбата дека се имате сликано таму и сликата ја имате на фб, на маса со напрчена уста или сликани со логото.
Исто како што се сликаат пред Рамстор и внатре со палмата до скалите.![]()
Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од Старбакс![]()
Ретки се тие што не се чекираат, сликаат повеќето се отидени за фалење.Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од Старбакс![]()
Ама се изкурназивте со тој ебан старбакс како колумбијци лично да го прават кафетои со тоа чекирањето по мекдоналдс.. попроста работа нема!
Нека донесат продавници како Kohl's што е да може народов да купи ефтино и квалитетно.
Брендови како Buffalo Wild Wings, абе ја со душа ги чекам Domino's они имаат екстра крилциња со екстра сосови од BBW! и да ако се скапи нема да одам!
Ајде скопјанчишта навалете, утре поголем сеир ќе има отколку за Нептун!![]()
Мока фрапучиноНајдоброто во Старбакс!
Мока или карамел, ептен добри и двете![]()
Ќе дојдат без гајле, па школарци ко ќе навалат, абе викам ја утре ќе има пукање сеирСреќа утре не е петок, нема пензионери, тие уште од 6 сабајле ќе беа таму паркирани![]()
Колку што разбрав барал 1 милион а му било нудено 700 000 и сеа е заграденА шо стана со тоа триаголничето што не сакал тој да им го продаде?
За кое триаголниче зборите?Колку што разбрав барал 1 милион а му било нудено 700 000 и сеа е заграден![]()
незнам мене брат ми ми кажа дека работеше таму завчера,дека имало делче внатре кое нејкел типот да го продадеЗа кое триаголниче зборите?![]()