Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
И кафето испиено за 60 ден на било кое место и кафето испиено во Старбакс за 500 ден ќе се измоча нема влага да држи. Али важна е фалбата дека се имате сликано таму и сликата ја имате на фб, на маса со напрчена уста или сликани со логото.
Исто како што се сликаат пред Рамстор и внатре со палмата до скалите. :icon_lol:

И кафето испиено за 60 ден на било кое место и кафето испиено во Старбакс за 500 ден ќе се измоча нема влага да држи. Али важна е фалбата дека се имате сликано таму и сликата ја имате на фб, на маса со напрчена уста или сликани со логото.
Исто како што се сликаат пред Рамстор и внатре со палмата до скалите. :icon_lol:
Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од Старбакс :)

Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од Старбакс :)

Мока фрапучино :) Најдоброто во Старбакс!

Ретки се тие што не се чекираат, сликаат повеќето се отидени за фалење.
Ако отворат и кај нас и има цена повеќе од 400 ден тоа е скапо за наши стандарди и може еднаш да се проба колку да знаеме што се пие светот, а што пиеме ние.

a so ima vrska dali e albanec ili sto e vazni nesto se gradi vo skopje ama za zal pickin dim se ovie firmi istive gi imase i vo VERO CENTAR I RAMSTOR ednostavno GOLA VODA

А шо стана со тоа триаголничето што не сакал тој да им го продаде?

Ама се изкурназивте со тој ебан старбакс како колумбијци лично да го прават кафето :facepalm: и со тоа чекирањето по мекдоналдс.. попроста работа нема!

Нека донесат продавници како Kohl's што е да може народов да купи ефтино и квалитетно.
Брендови како Buffalo Wild Wings, абе ја со душа ги чекам Domino's они имаат екстра крилциња со екстра сосови од BBW! и да ако се скапи нема да одам!

Ајде скопјанчишта навалете, утре поголем сеир ќе има отколку за Нептун! :D

Ама се изкурназивте со тој ебан старбакс како колумбијци лично да го прават кафето :facepalm: и со тоа чекирањето по мекдоналдс.. попроста работа нема!

Нека донесат продавници како Kohl's што е да може народов да купи ефтино и квалитетно.
Брендови како Buffalo Wild Wings, абе ја со душа ги чекам Domino's они имаат екстра крилциња со екстра сосови од BBW! и да ако се скапи нема да одам!

Ајде скопјанчишта навалете, утре поголем сеир ќе има отколку за Нептун! :D

Среќа утре не е петок, нема пензионери, тие уште од 6 сабајле ќе беа таму паркирани:pos:

Среќа утре не е петок, нема пензионери, тие уште од 6 сабајле ќе беа таму паркирани:pos:
Ќе дојдат без гајле, па школарци ко ќе навалат, абе викам ја утре ќе има пукање сеир :D

Јас 2-3 пати имам пиено кафе од Старбакс и искрено повеќе ми е извикано отколку што беше нешто посебно......на неколку места низ Скопје сум пиел многу поубаво кафе.

За кое триаголниче зборите? :)
незнам мене брат ми ми кажа дека работеше таму завчера,дека имало делче внатре кое нејкел типот да го продаде:)и сеа го заградиле..вајда за истото збориме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom