Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од СтарбаксИ кафето испиено за 60 ден на било кое место и кафето испиено во Старбакс за 500 ден ќе се измоча нема влага да држи. Али важна е фалбата дека се имате сликано таму и сликата ја имате на фб, на маса со напрчена уста или сликани со логото.
Исто како што се сликаат пред Рамстор и внатре со палмата до скалите.![]()

Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од Старбакс![]()
Најдоброто во Старбакс!Ретки се тие што не се чекираат, сликаат повеќето се отидени за фалење.Лично за мене нити ми е битно да се сликам или чекирам само сакам фрапучино да се напијам од Старбакс![]()
и со тоа чекирањето по мекдоналдс.. попроста работа нема!
Ама се изкурназивте со тој ебан старбакс како колумбијци лично да го прават кафетои со тоа чекирањето по мекдоналдс.. попроста работа нема!
Нека донесат продавници како Kohl's што е да може народов да купи ефтино и квалитетно.
Брендови како Buffalo Wild Wings, абе ја со душа ги чекам Domino's они имаат екстра крилциња со екстра сосови од BBW! и да ако се скапи нема да одам!
Ајде скопјанчишта навалете, утре поголем сеир ќе има отколку за Нептун!![]()

Мока фрапучиноНајдоброто во Старбакс!
Мока или карамел, ептен добри и двете![]()
Ќе дојдат без гајле, па школарци ко ќе навалат, абе викам ја утре ќе има пукање сеирСреќа утре не е петок, нема пензионери, тие уште од 6 сабајле ќе беа таму паркирани![]()

Колку што разбрав барал 1 милион а му било нудено 700 000 и сеа е заграденА шо стана со тоа триаголничето што не сакал тој да им го продаде?

За кое триаголниче зборите?Колку што разбрав барал 1 милион а му било нудено 700 000 и сеа е заграден![]()

незнам мене брат ми ми кажа дека работеше таму завчера,дека имало делче внатре кое нејкел типот да го продадеЗа кое триаголниче зборите?![]()
и сеа го заградиле..вајда за истото збориме...