The Dark Knight Rises

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Вредеа тие 2 и пол часа што ги потрошив на филмот :cool: . Бејн беше многу моќно одглумен (y) а филмот би го оценил со 8.5/10

Абре кој Dark Knight се знај кој е бетмен, еден и единствен :pos:
400954_4516433066587_186721888_n.jpg

Бане само што ми го промашиле тотално. Бане е иначе помало човече кое си е со некои цевки поврзано целото што тече во нив некоја смеса. Кога ќе се разработи доволно станува огромен ради таа смеса што тече цело време.

Бане само што ми го промашиле тотално. Бане е иначе помало човече кое си е со некои цевки поврзано целото што тече во нив некоја смеса. Кога ќе се разработи доволно станува огромен ради таа смеса што тече цело време.
Бане Бојанич?

Батали ги стриповите и цртаните, ниеден од ликовите во трилогијата нема супермоќи и замисли колку глупаво би изгледало ако Бејн носи црна маска како некој кечер и има цевки низ кои тече Веном...

На сервис ферарито а? Ако ако... :)

Незнам зошто ви смета толку, па тоа е стандарт формат веќе неколку години, get a better monitor man :D

Искрено, далеку е од фалење, помина времето кога беше нешто да имаш 1080p способен монитор, сега во мода се Quad HD резолуции, со ова да се фалиш разбирам, ама со 1080p не.

Ова што прашувам е само чисто колку за инфо, затоа што филмови базирани на добри специјални ефекти, не гледам ако не се во HD, пресонална преференца.

А кога излегува ДВД-то за заставините возила? Го загледав кино-снимка и по 15 мин. го изгасив. Не бидува ваков филм на кино-снимка да се гледа.

Незнам зошто ви смета толку, па тоа е стандарт формат веќе неколку години, get a better monitor man :D

Искрено, далеку е од фалење, помина времето кога беше нешто да имаш 1080p способен монитор, сега во мода се Quad HD резолуции, со ова да се фалиш разбирам, ама со 1080p не.

Ова што прашувам е само чисто колку за инфо, затоа што филмови базирани на добри специјални ефекти, не гледам ако не се во HD, пресонална преференца.
Полицаец се вози во такси, таксистот му вика „шеве да ти пуштам еркондишн?“ а полицаецот му вика: „не фала јас сум по народново...“

Мене исто ми изгледа тоа напредната технологија, лап-топот и скромен сараунд ми вршат работа :confused:

А кога излегува ДВД-то за заставините возила? Го загледав кино-снимка и по 15 мин. го изгасив. Не бидува ваков филм на кино-снимка да се гледа.
На ништо нема да е тоа тоа верувај, ова е филм кој се доживува на кино.

Што се жалите и послаб компјутер/монитор да имате ќе можете да гледате 480p или 720p

Инаку... јас не можам да гледам 1080ки
1bhf.jpg

Дали сум единствениот тука на кого му се бендиса Мерион Котиљард (Талија) повеќе од Ен Хатавеј?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom