The Dark Knight Rises

Член од
18 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
6
Вредеа тие 2 и пол часа што ги потрошив на филмот :cool: . Бејн беше многу моќно одглумен (y) а филмот би го оценил со 8.5/10

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Бане само што ми го промашиле тотално. Бане е иначе помало човече кое си е со некои цевки поврзано целото што тече во нив некоја смеса. Кога ќе се разработи доволно станува огромен ради таа смеса што тече цело време.

D

dystopian

Гостин
Бане само што ми го промашиле тотално. Бане е иначе помало човече кое си е со некои цевки поврзано целото што тече во нив некоја смеса. Кога ќе се разработи доволно станува огромен ради таа смеса што тече цело време.
Бане Бојанич?

Батали ги стриповите и цртаните, ниеден од ликовите во трилогијата нема супермоќи и замисли колку глупаво би изгледало ако Бејн носи црна маска како некој кечер и има цевки низ кои тече Веном...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
На сервис ферарито а? Ако ако... :)
Незнам зошто ви смета толку, па тоа е стандарт формат веќе неколку години, get a better monitor man :D

Искрено, далеку е од фалење, помина времето кога беше нешто да имаш 1080p способен монитор, сега во мода се Quad HD резолуции, со ова да се фалиш разбирам, ама со 1080p не.

Ова што прашувам е само чисто колку за инфо, затоа што филмови базирани на добри специјални ефекти, не гледам ако не се во HD, пресонална преференца.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
А кога излегува ДВД-то за заставините возила? Го загледав кино-снимка и по 15 мин. го изгасив. Не бидува ваков филм на кино-снимка да се гледа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
Незнам зошто ви смета толку, па тоа е стандарт формат веќе неколку години, get a better monitor man :D

Искрено, далеку е од фалење, помина времето кога беше нешто да имаш 1080p способен монитор, сега во мода се Quad HD резолуции, со ова да се фалиш разбирам, ама со 1080p не.

Ова што прашувам е само чисто колку за инфо, затоа што филмови базирани на добри специјални ефекти, не гледам ако не се во HD, пресонална преференца.
Полицаец се вози во такси, таксистот му вика „шеве да ти пуштам еркондишн?“ а полицаецот му вика: „не фала јас сум по народново...“

Мене исто ми изгледа тоа напредната технологија, лап-топот и скромен сараунд ми вршат работа :confused:

А кога излегува ДВД-то за заставините возила? Го загледав кино-снимка и по 15 мин. го изгасив. Не бидува ваков филм на кино-снимка да се гледа.
На ништо нема да е тоа тоа верувај, ова е филм кој се доживува на кино.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Што се жалите и послаб компјутер/монитор да имате ќе можете да гледате 480p или 720p

Инаку... јас не можам да гледам 1080ки

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Дали сум единствениот тука на кого му се бендиса Мерион Котиљард (Талија) повеќе од Ен Хатавеј?

Kajgana Shop

На врв Bottom