Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А Челзи пред 2 год ако не се лажам имаа еден од најстарите тимови во Англија. Најс.Најс :)

Омраза према кој? омраза зашто ви попуштаат да. омраза дека имате дајверски пичиња у тим да.
омраза дека сте најтрофеен клуб не, ми чуе мене за јунајтед што бил најтрофеен ама ме нервираат такви плачипичкарски тимови ко вашиот.
А нешто не е по ќејф Ферги јавно кења и после 2-3 месеци све по гз ќе ви идат.
Па нека ќења и вашиот, а не секоја година да продава по 5 играчи и тоа најдобрите!

Колку пати ни попуштиле, според вашите дебилни постови, сите титули Јунајтед ги зел со судии. Па да ве чита некој ќе почне да му се сере од тоа што го пишувате. Една судиска одлука и значи титула сме освоие!
Еве со Ливерпул помогнаа, со Тотенхем одмогнаа, значи се компензира. Со Виган дадоа пенал ама го промашија!
не е проблем што го мразите Јунајтед, тоа е нормално, комплекси ви има набиено(особено на Арсенал последниве години), ама да кажувате дека заради тоа титули сме освојувале со судиска помош, е тоа е она што ме нервира!

^Хахахха...зошто е 1 топџија и 3ца Скаузери во моментов, затоа Арсенал е тој со најмногу комплекси....хахах....:pos:

ManUre lovers...

Уште еднаш ви велам, и тоа за ваше добро, не користете зборови што не знаете што значат.

Знаат, како не знаат. Комплекс е кога сите плачат зошто скамси се најдобри. :)

^Хахахха...зошто е 1 топџија и 3ца Скаузери во моментов, затоа Арсенал е тој со најмногу комплекси....хахах....:pos:
Му реплицирав нему, затоа тимот негов го спомнав!
инаку и вие сте искомплексирани, особено кога се вративме на Лајнфилд со 18, а после со 19, баш како што му порачавте на Кралот Ерик!

Работата е што вие може да си мелите на празна воденица уште 1000 години. Проблемот е што сите ги гледате судиските одлуки во корист на Јунајтед, а против него кога се никој ништо не видел, никој ништо не слушнал:icon_lol:

Затоа ќе ве оставам овде да си лечите комплекси дека Јунајтед сите титули ги зел со судии, а Лузерфил се зел поштено(иако нема видео докази од камено доба кога последен пат зедовте титула) и нека ви е со среќа;)

п.с. What is the difference between a battery and an Scouser?
A battery has a positive side.

Му реплицирав нему, затоа тимот негов го спомнав!
инаку и вие сте искомплексирани, особено кога се вративме на Лајнфилд со 18, а после со 19, баш како што му порачавте на Кралот Ерик!

Работата е што вие може да си мелите на празна воденица уште 1000 години. Проблемот е што сите ги гледате судиските одлуки во корист на Јунајтед, а против него кога се никој ништо не видел, никој ништо не слушнал:icon_lol:

Затоа ќе ве оставам овде да си лечите комплекси дека Јунајтед сите титули ги зел со судии, а Лузерфил се зел поштено(иако нема видео докази од камено доба кога последен пат зедовте титула) и нека ви е со среќа;)

п.с. What is the difference between a battery and an Scouser?
A battery has a positive side.

Прочитај пред да реплицираш. Никој не рече дека СИТЕ титули ви се така освоени, но, срамно и подло е да тврдиш дека не сте милениче на ФА. На секоја 5та одлука во ваша полза има 1на против вас, што според мене таа е случајна а предходните пет се намерни.

П.С. За п.с.-от, браво, демек ме напали сега да те навредам, не бе дечко/чичко...ќе чекам прво бан за тебе :)

Па нека ќења и вашиот, а не секоја година да продава по 5 играчи и тоа најдобрите!

Колку пати ни попуштиле, според вашите дебилни постови, сите титули Јунајтед ги зел со судии. Па да ве чита некој ќе почне да му се сере од тоа што го пишувате. Една судиска одлука и значи титула сме освоие!
Еве со Ливерпул помогнаа, со Тотенхем одмогнаа, значи се компензира. Со Виган дадоа пенал ама го промашија!
не е проблем што го мразите Јунајтед, тоа е нормално, комплекси ви има набиено(особено на Арсенал последниве години), ама да кажувате дека заради тоа титули сме освојувале со судиска помош, е тоа е она што ме нервира!

Да бе искомплексиран сум од ова на пример

Once a bastard always a bastard.

2009 исто дајвна и добивте пенал кога губавте 0-1 на Олд Трафорд. Остај тој муабет дека вие све поштено сте зимале, не сте зимале све поштено. Грешките на судиите не се гледаат само во пеналите. Доволно е за дозволат манчестер да игра погруба игра и 50/50 одлуките да идат секогаш за нив. Доволно е за да се иритира противникот.

Да бе искомплексиран сум од ова на пример

Once a bastard always a bastard.

2009 исто дајвна и добивте пенал кога губавте 0-1 на Олд Трафорд. Остај тој муабет дека вие све поштено сте зимале, не сте зимале све поштено. Грешките на судиите не се гледаат само во пеналите. Доволно е за дозволат манчестер да игра погруба игра и 50/50 одлуките да идат секогаш за нив. Доволно е за да се иритира противникот.
Prvoto bese dajv, ama 2009 godina nikoj ne e kriv sto Almunija go sobra, a Runi ne bese vo pozicija za gol!

E ova e problemot, samo za Junajted odlukite gi pamtite, a eve so Totenhem sega 2 penala ne svirnaa!
Lani 10 penali ne ni svirnaa, 5 ni svirnaa i za nas se sudiite!

Prvoto bese dajv, ama 2009 godina nikoj ne e kriv sto Almunija go sobra, a Runi ne bese vo pozicija za gol!

E ova e problemot, samo za Junajted odlukite gi pamtite, a eve so Totenhem sega 2 penala ne svirnaa!
Lani 10 penali ne ni svirnaa, 5 ni svirnaa i za nas se sudiite!

Абе фрли ги пеналите. Убаво ти кажа, доволно е да дозволи погруба игра од страна на утд и да се осфрустрираат противнците.

Абе фрли ги пеналите. Убаво ти кажа, доволно е да дозволи погруба игра од страна на утд и да се осфрустрираат противнците.
Да, многу грубо игра Јунајтед, сега и за ова се фативте:icon_lol:

Да, многу грубо игра Јунајтед, сега и за ова се фативте:icon_lol:

Да ми е да знам колку години имаш. Со тебе конверзација никако. Не иде бе дечко/чичко....едноставно НЕ ИДЕ.

Да ми е да знам колку години имаш. Со тебе конверзација никако. Не иде бе дечко/чичко....едноставно НЕ ИДЕ.
Па ајде најди статистика или нешто такво да видам колку грубо игра Јунајтед?
А не само овде дробите зелени!
Ај пенали што суделе суделе, сега и грубо играле, не знам што е следно, дека пред натпревар на противниците им даваат нешто за да ги маѓепсаат па да ги контролираат или дека има светска завера некоја?
Дај кажи да видиме што е следно во гревовите на Јунајтед баш ме интресира?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom