T
talevskiboss
Гостин
И покрај тоа шо сум слаб, многу слаб во математиката,физиката пак одбрав техничко и сега само како шо реков Историја одвај чекам да дојди часот.Јас завршив Медицина средно, а искрено многу повеќе ми одат предмети како Историја, Географија и сл. не дека не ми оделе Анатомија и Физиологија, Биологија и.т.н. но сепак Историја и Географија најмногу сум ги сакал и во основно и во средно .......... иако во средно само до втора година овие мои сакани предмети, а потоа во 3та ги укинуваа и само стручни предмети .............. е сега Хемиите ми биле смрт искрено да кажам и максимум сум вадел 3ки по Хемииве ......... и тоа неколку типа на Хемии ......... обична Хемија, Аналитичка Хемија, Клиничка и.т.н. и.т.н. не ги ни памтам ............ инаку имавме два дена по 8 часа(45 мин.) обавезно секоја година, еден ден 7 часа, еден 6 часа и еден 5 часа ......... или пак 2х8/1х7/2х6 !
Имавме и Математика и Физика(иако Медицина)до втора година, потоа 3та и 4та не ............ е сега математика успевав да извадам и 3че, ама физика од 2че неможев да мрднам погоре !![]()