Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па луѓе вие сте тие "вистинските" кој треба да бидете на местото на некојси/а во ФА и сите таму органи што треба да се занимаваат со вакви работи. :eek:
Се прашувам како тоа толку брзо увидовте што и како се случува.... кој би рекол дека членовите на форум пред компјутер се 300x пати попаметни отколку некој што е задолжен за таа работа?

Ист аргумент ко за кулите близначки 2001

„DABE TIZNAJS DEKA SAMISI GI SRUSILE MISLIS BUSH E GLUP TEBE AK NE DA TE PRATIME“ (тру стори, од еден комшија мој тогаш, реплика дека не се возможни никакви сценарија и дубари и дека му е смачено од социо-економски аналитирачи; kvajt ajronik, 10 jirs lejter i've become most prominent person in that area hihih)

То е еден вид на опортунистички коментар. Уствари, не е.
Демек, ние глупи сме (обичните луѓе), штом големците „одозгора“ не реагираат, тогаш се е чисто, ние малите со мали мозоци, мора да се согласиме.

Така треба иднината да функционира. Секој да НЕ размислува, туку да мисли она што ке му кажат.

Јас никогаш нема да се убедам самиот дека тим како ManUre не бил во некаква агенда за форсирање за „таа и таа цел“.

WtF? оти кај мене го нема постот? :ROFLMAO:
Ај ќе ти бувнам еден лајк.
Знам за што станува збор...

Ај да те цитирам за другото... :P

А не е подобро да свртиме внимание кон фудбалот,а не кон "мафијашките" работи? :cool:
Поинтересно би било да се подискутира за некои играчи,екипи,статистики ова она... а не овде ми станале т.н. спортски политичари... :ROFLMAO:

Намерно си го избришал....хухуху

Велиш играчи, екипи, статистики...хммм :)

Што би правеле без Веб (играч), со него и цела судиска организација (екипа).....колку титули би имале (статистика) :ROFLMAO:

Да се позафркаваме....онака, малку...Цуци-буци :)

За нас ФА дозволи да собереме од 4 сезони, за да освоиме :pos:

Ако не си ме сфатил, за поени зборев...101 поен, не 101 коло. Можда и јас не го сфаќам твојот хумор.:D

Епа според покажаното до сега, ја ти израчунав од секое коло по еден поен :D

Ист аргумент ко за кулите близначки 2001

„DABE TIZNAJS DEKA SAMISI GI SRUSILE MISLIS BUSH E GLUP TEBE AK NE DA TE PRATIME“ (тру стори, од еден комшија мој тогаш, реплика дека не се возможни никакви сценарија и дубари и дека му е смачено од социо-економски аналитирачи; kvajt ajronik, 10 jirs lejter i've become most prominent person in that area hihih)

То е еден вид на опортунистички коментар. Уствари, не е.
Демек, ние глупи сме (обичните луѓе), штом големците „одозгора“ не реагираат, тогаш се е чисто, ние малите со мали мозоци, мора да се согласиме.

Така треба иднината да функционира. Секој да НЕ размислува, туку да мисли она што ке му кажат.

Јас никогаш нема да се убедам самиот дека тим како ManUre не бил во некаква агенда за форсирање за „таа и таа цел“.

Не знам јас зошто досега не извршил конкурс стрикно одовде да "подземат" одовде некои членови,па здравје госпо да ги гледам на чело на ФА или било каде...
Имате способност за логичност и за нагаѓање на завидно ниво. (y)
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 20:08 ---
Намерно си го избришал....хухуху

Велиш играчи, екипи, статистики...хммм :)

Што би правеле без Веб (играч), со него и цела судиска организација (екипа).....колку титули би имале (статистика) :ROFLMAO:

Да се позафркаваме....онака, малку...Цуци-буци :)

Да не му свирнеше на Њукасл пенал минатата сезона,ќе ја освоевме титулата 20тата и сеа Ливерпулци ќе пукнеа од мака... :P

Не знам јас зошто досега не извршил конкурс стрикно одовде да "подземат" одовде некои членови,па здравје госпо да ги гледам на чело на ФА или било каде...
Имате способност за логичност и за нагаѓање на завидно ниво. (y)

A не не, нејќам да бидам во бордот на ManUre, фала...:X3:

Епа според покажаното до сега, ја ти израчунав од секое коло по еден поен :D

А така лииии....:pos: Гледаш дека не сум те сВатил (како некои што љубат да напишат на форумов). Добра шега, само не знаеш....можеби ќе имаме победа со Евертон дома, ќе завршиме работа 2 кола порано....ЛАЈК А БОС(ови):ROFLMAO:
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 20:10 ---
Да не му свирнеше на Њукасл пенал минатата сезона,ќе ја освоевме титулата 20тата и сеа Ливерпулци ќе пукнеа од мака... :P

Полни сте со комплекси, се ЛФЦ ви е крив....ако, патете :D

како сакате сфатете ме али очекувајте мн пенали досудени за Јунајтед исто така чисти пенали ко солза нема да им бидат досудени.
со играчи ко Кагава, Валенсија, Нани, Јанг и ред други кои мн лесно влегуваат у шеснаесетник ке имамногу многу пенали значи :)

cool-story-bro_211709.jpg
Пак не добив објаснување. Океј, фала енивеј.

како сакате сфатете ме али очекувајте мн пенали досудени за Јунајтед исто така чисти пенали ко солза нема да им бидат досудени.
со играчи ко Кагава, Валенсија, Нани, Јанг и ред други кои мн лесно влегуваат у шеснаесетник ке имамногу многу пенали значи :)

А затоа ли....добро, значи не е до судиите и старецот, до играчите, дека многу брзи такви, пробивни...тешки за запирање. Мистери солвд :)

Си заборавил едно Н :)

Него, не е поентата во црвениот картон, туку, во нешто друго, нешто не типично за гостувања на Олд Трафорд.
Ипак нема смисла. Судијата си беше супер на тој меч, а Јунајтед прими 3 гола во 90+ чисто ради тоа што престанаа да играт.

А затоа ли....добро, значи не е до судиите и старецот, до играчите, дека многу брзи такви, пробивни...тешки за запирање. Мистери солвд :)
па богами ретко кој Валенсија може да го сопре коа ке се улета ко дечково од сликава
551743_4032960393690_455353263_n.jpg

само што овој не ја заборава топката :sneaky:

Ипак нема смисла. Судијата си беше супер на тој меч, а Јунајтед прими 3 гола во 90+ чисто ради тоа што престанаа да играт.

Како да ти кажам. Ја гледавме сите утакмицата. Некои навиваа за утд, некои за сити (сите што не се за утд). Знам дека примија голови безврска, знам дека летале копачки во соблекувална, знам дека им викал дека се срам за клубот ама ЗНАМ и дека Клатенбург од тогаш им нема свирено на утд :)
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 20:32 ---
па богами ретко кој Валенсија може да го сопре коа ке се улета ко дечково од сликава
551743_4032960393690_455353263_n.jpg

само што овој не ја заборава топката :sneaky:

Се согласувам, во целост. Крило број 1 според мене во ПЛ. Уствари број 2. Даунинг:love:

„Може - Глен Џонсон!“

- Хелси
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 20:34 ---
Ја гледавме сите утакмицата. Некои навиваа за утд, некои за сити (сите што не се за утд)

:pos:.............:X3:

Се согласувам, во целост. Крило број 1 според мене во ПЛ. Уствари број 2. Даунинг:love:

Даунинг, па неколку празни места, па тек после ... било кој.

:X3:

Како да ти кажам. Ја гледавме сите утакмицата. Некои навиваа за утд, некои за сити (сите што не се за утд). Знам дека примија голови безврска, знам дека летале копачки во соблекувална, знам дека им викал дека се срам за клубот ама ЗНАМ и дека Клатенбург од тогаш им нема свирено на утд :)
Според мене е чиста случајност. Ај да речеме оти ги заебал, би имало смисла, вака не знам.. Искрено да си кажам Клатенбург мислам дека никогаш не го оштетил Јунајтед до сега, така да радувајте се што ни нема судено. :icon_mrgr:

Пак не добив објаснување. Океј, фала енивеј.

Кое објаснување бре? Ти дадов факт, најди друг добар судија кој не судел година дена на еден клуб. А Веб у меѓувреме неколку пати им судеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom