Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае тој, си знае. Тоа што не е префрлен у другој лиги, е всушност награда за неговиот ангажман.:X3:
Цуци-буци :) Можда и него му дале курви, дрога и пари...како и на фудбалерите на КПР што им пуштија (изборија опстанок во ПЛ) на Сити за титула. Цуци-буци

Цуци-буци :) Можда и него му дале курви, дрога и пари...како и на фудбалерите на КПР што им пуштија (изборија опстанок во ПЛ) на Сити за титула. Цуци-буци

А, кажи... ретко ставам smilevci; ама кога ке стам, тогаш е цуци-буци.

Него, не верувам дека му дале дрога, пари и играчи од ManUre; не претерувај и ти. Сепак, шо би рекле 2/3 од фановите на ManUre, penal beshe, така да, Хелси сепак не доби до толку многу...

:X3:

А, кажи... ретко ставам smilevci; ама кога ке стам, тогаш е цуци-буци.

Него, не верувам дека му дале дрога, пари и играчи од ManUre; не претерувај и ти. Сепак, шо би рекле 2/3 од фановите на ManUre, penal beshe, така да, Хелси сепак не доби до толку многу...

:X3:

Ах бе, си газиш.....не знам што друго да кажам.

П.С. Поздрав до студентката, си знаеш ти :)

Него, да не се праи забава некоја ко пред година и пол....диџеи, ова она.....музиче :)

Ах бе, си газиш.....не знам што друго да кажам.

П.С. Поздрав до студентката, си знаеш ти :)

Него, да не се праи забава некоја ко пред година и пол....диџеи, ова она.....музиче :)

Па треба, уште тоа треба, сите студентки да ми ги собериш цуци буци еден низаеден (one not even for one; цуци буци)

Ти беше партименот иначе, од тебе зависи.
Цуци буци

Нели сите го хејтавте Фој, кажете барем едно фала :rolleyes:

Па луѓе вие сте тие "вистинските" кој треба да бидете на местото на некојси/а во ФА и сите таму органи што треба да се занимаваат со вакви работи. :eek:
Се прашувам како тоа толку брзо увидовте што и како се случува.... кој би рекол дека членовите на форум пред компјутер се 300x пати попаметни отколку некој што е задолжен за таа работа?

Па треба, уште тоа треба, сите студентки да ми ги собериш цуци буци еден низаеден (one not even for one; цуци буци)

Ти беше партименот иначе, од тебе зависи.
Цуци буци

Ќе отворам тема во ЧДА "Студентките на Biafran Jet Set" :pos:

Онтопик: ЛФЦ освојува сезонава, лошиот старт не мора ништо да значи. Имаме уште 96 поени за освојување, веќе имаме 5 (после 6 кола :pos:) така да, со 101 поен, наша е :)
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 19:44 ---
Па луѓе вие сте тие "вистинските" кој треба да бидете на местото на некојси/а во ФА и сите таму органи што треба да се занимаваат со вакви работи. :eek:
Се прашувам како тоа толку брзо увидовте што и како се случува.... кој би рекол дека членовите на форум пред компјутер се 300x пати попаметни отколку некој што е задолжен за таа работа?

Јас би рекол :sneaky:
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 19:44 ---
Нели сите го хејтавте Фој, кажете барем едно фала :rolleyes:

Фала...ма какво фала, Благодарам :love:

Е добро де и оној како се викаше младиот што го дозволи балон голот против Ливерпул го испратија во шеста лига тогаш, имате и вие кртче не се жалете :icon_mrgr:

Манчестер Јунајтед е центар на внимание.

Ливерпул штоо,и да тепал со судиска сила и да не тепал па исто ти е,битно ќе оствари опстанок во лигата... :icon_lol:

Не знаеш очигледно ти за што станува збор, мал беше пред 3 сезони :) (ти реков ќе ти се одри од глава тоа што "призна"):ROFLMAO:
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 19:53 ---
Е добро де и оној како се викаше младиот што го дозволи балон голот против Ливерпул го испратија во шеста лига тогаш, имате и вие кртче не се жалете :icon_mrgr:

Да, сигурно го казнија поради не способноста на ЛФЦ да даде гол во преостанатите 85 минути и не освои бод :)

Не знаеш очигледно ти за што станува збор, мал беше пред 3 сезони :) (ти реков ќе ти се одри од глава тоа што "призна"):ROFLMAO:

WtF? оти кај мене го нема постот? :ROFLMAO:
Ај ќе ти бувнам еден лајк.
Знам за што станува збор...

Ај да те цитирам за другото... :P

А не е подобро да свртиме внимание кон фудбалот,а не кон "мафијашките" работи? :cool:
Поинтересно би било да се подискутира за некои играчи,екипи,статистики ова она... а не овде ми станале т.н. спортски политичари... :ROFLMAO:

Онтопик: ЛФЦ освојува сезонава, лошиот старт не мора ништо да значи. Имаме уште 96 поени за освојување, веќе имаме 5 (после 6 кола :pos:) така да, со 101 поен, наша е :)

Нема 101 коло у ПЛ :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom