Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе не си у право они биле оштетени од судиите, лани да не беа судиите ќе земеле титула:pos::pos:

Нека мислат што сакаат. Нека мислат дека Сити:КПР е местена и слично, оставам(е) на нив. Да не дојде до не доразбирање, не е ова моја статија, па јас да бидам во право, друг дечко ја пишувал, со факти. Пишува и за Вајли интересни факти, прочитај си.. :)
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 13:28 ---
Brace yourself - shitstorm is coming
Велиш? :unsure:

Топче

Што толку те заболе за Манчестер Јунајтед и во текот на минатата сезона кога уште отпочеток бевте отпишани од трката за титулата бе?

Ви дадовме лото бројче (8-2)..... што не е јасно веќе? :icon_mrgr:
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 14:13 ---
Peja989

Добро бе, се бореа трчаат со играч помалце имаа водство се до 92 мин. кога видоа дека Болтон заврши реми и знаеа дека и со пораз имаат опстанок во лигата.Секоја чест им дадоа на Сити два гола кои што Манчестер Јунајтед не можеше да го стори во двата натпревари..... (n)
Она ако не беше сомнително тогаш кое е?
-Во рок од 2 ипол минути примаат 2 гола,земаат топка и онака лежерно им ја додава до последниот играч на противникот или до голманот,наместо да ја испуца пи*ке матерна.

Зошто Сисе се радуваше со играчите од Манчестер Сити?

Peja989

Добро бе, се бореа трчаат со играч помалце имаа водство се до 92 мин. кога видоа дека Болтон заврши реми и знаеа дека и со пораз имаат опстанок во лигата.Секоја чест им дадоа на Сити два гола кои што Манчестер Јунајтед не можеше да го стори во двата натпревари..... (n)
Она ако не беше сомнително тогаш кое е?
-Во рок од 2 ипол минути примаат 2 гола,земаат топка и онака лежерно им ја додава до последниот играч на противникот или до голманот,наместо да ја испуца пи*ке матерна.

Зошто Сисе се радуваше со играчите од Манчестер Сити?

Значи, се сам си кажуваш, неам намера јас да објаснувам. Од горе напишаното, не им било потребно ништо, буквално ни бод за да опстанат во лига. Можда мислеле на бонусите што ќе ги земат после утакмицата, на курвите што ќе им ги дадат како подарок, кој знае.

И да, Сисе се радуваше од, според мене две причини. Првата е дека е многу близок пријател на Насри (се гледа на видеото дека до него трча, да му честита) а втората е дека е Скаузер :)

Значи, се сам си кажуваш, неам намера јас да објаснувам. Од горе напишаното, не им било потребно ништо, буквално ни бод за да опстанат во лига. Можда мислеле на бонусите што ќе ги земат после утакмицата, на курвите што ќе им ги дадат како подарок, кој знае.

И да, Сисе се радуваше од, според мене две причини. Првата е дека е многу близок пријател на Насри (се гледа на видеото дека до него трча, да му честита) а втората е дека е Скаузер :)

Секако дека сам кажувам,пошто ја гледав утакмицата и знам се како се одвиваше, во краен случај рекове сомнителна така да.... не обвинувам дека е наместена.
Им беше потребна победа,оти Болтон водеше 2-1,но накрајот кикснаја и израмнија на 2-2,а КПР тогаш знаеше дека и со пораз опстануваат во лигата.

Влагам во темава после скоро година за да го постирам следново.

http://diminbeirut.typepad.com/my-blog/2012/09/the-truth-is-out-there/comments/page/2/#comments

За сите освен за скамзерси, се разбира :)

Ќе издвојам неколку парчиња, мада тврдам дека вреди цела статија да се прочита.

"Webb’s history in Man United games are well known and documented. All I have to say on the matter is that more than 18% of the penalties he’s awarded in his ENTIRE premier league refereeing career have gone to Manchester United. Over a 9 year period, that’s a huge percentage. Meanwhile, the most used official in United games in that time is the man who has handed 18% of his entire career penalty awards to Ferguson’s team."

"By pure logic, when I see corruption in every facet of English life (MP's expenses scandal, banking sector, the war on Iraq, Leveson enquiry, Hillsborough, The Guilford 4, The Birmingham 6 et all...) as well as entire European football, I ask why is it impossible as many deem, for it to be happening in English football too"

"Last season, Manchester City romped to a 6-1 win at Old Trafford, inflicting on their rivals their biggest embarrassment under Ferguson. The referee on that day was Mark Clattenburg. He sent Johnny Evans off in the second half for a clear professional foul.

There have been 34 Man United league games since that day. The number of times times Clattenburg has refereed them? Zero. Not a single one."
А бе масон е Фергусон, уште не разбравте вие:icon_lol:

А бе масон е Фергусон, уште не разбравте вие:icon_lol:

Само паметен човек, што знаел да ја зграпчи (во секоја смисла на зборот) можноста да го земе приматат НАЈголем тим и фудбалски бренд во Англија и Европа, после ЛФЦ (кој бил се до тоа време) се разбира. Зошто ЛФЦ го губи кредибилитетот после Хејсел, па му се товарат секакви срања за Хилсброу, за кои последните докази укажуваат на тоа дека Скаузерите не се виновни за таа трагедија. Но, на Англија и Англискиот фудбал не им била потребна уште една таква гоВнарија на врат, затоа ги накривиле. Со самото тоа ЛФЦ пати и пати, веќе со ред 23 години, навивачите и фановите ширум светот се лишувани поради тоа, се до пред половина месец, кога СЕ излезе на виделина.

За мене лично, криењето на такви работи, кгоа станува зборт за смрт, ни помалку ни повеќе ми е доволен показател дека тешки срања и ујдурми се случуваат во ФА и дека буквални ништо не е случајно.

Уште еднаш, стариот ваш не е масон, само убаво и паметно се упикал.
--- надополнето: 2 октомври 2012 во 14:28 ---
Секако дека сам кажувам,пошто ја гледав утакмицата и знам се како се одвиваше, во краен случај рекове сомнителна така да.... не обвинувам дека е наместена.
Им беше потребна победа,оти Болтон водеше 2-1,но накрајот кикснаја и израмнија на 2-2,а КПР тогаш знаеше дека и со пораз опстануваат во лигата.

Сите ја гледавме утакмицата :)

Сити се невини, се додека не се докаже спротивното.....исто како и УТД :)

Сите ја гледавме утакмицата :)

Сити се невини, се додека не се докаже спротивното.....исто како и УТД :)
Сити се невини зошто КПР им ја пуштија!
Затоа годинава експресно ќе се вратат во Чампионшип :icon_lol:

Тука се Аткинсон и Дин да да искомпензираат, шо се секирате :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Викендов ќе биде доста интересно. Манчестер Сити против Сандарленд ќе ја бара 4-тата победа. Ќе се нагледам добар фудбал викендов!

Само паметен човек, што знаел да ја зграпчи (во секоја смисла на зборот) можноста да го земе приматат НАЈголем тим и фудбалски бренд во Англија и Европа, после ЛФЦ (кој бил се до тоа време) се разбира. Зошто ЛФЦ го губи кредибилитетот после Хејсел, па му се товарат секакви срања за Хилсброу, за кои последните докази укажуваат на тоа дека Скаузерите не се виновни за таа трагедија. Но, на Англија и Англискиот фудбал не им била потребна уште една таква гоВнарија на врат, затоа ги накривиле. Со самото тоа ЛФЦ пати и пати, веќе со ред 23 години, навивачите и фановите ширум светот се лишувани поради тоа, се до пред половина месец, кога СЕ излезе на виделина. :)

Ливерпул пати од други работи.
Ливерпул пати од самиот себе.

За да освојат титула.
Не бе,куферите свршиле работа.

Зошто QPR би се замарал со титулата на Сити? Зошто би им пуштил „титула?“

Масони се газдиве од Сити?

(располагам со аргументи на фанови на ManUre бајдевеј)

Зошто QPR би се замарал со титулата на Сити? Зошто би им пуштил „титула?“

Масони се газдиве од Сити?

(располагам со аргументи на фанови на ManUre бајдевеј)

Интересно ти е да тролаш или те мрзи да ги читаш претходните постови?

КПР секако имаше опстанок во лигата(Болтон заврши 2-2 така да..).Не знам ни што ни како,но најверојатно кога веќе би знаел дека е останат во лигата без разлика што ќе се случи на оваа утакмица зошто да не извлечат некој милион од шеиците?

Ќе повторам не се масони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom