Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Да се товарат ли Баерн, Арсенал, Јуве и Реал? Ме плашат Баерн и Јуве, дај помогнете и кажете ваше мислење. :)
Исто така се мислам и за Челзи, ама мислам дека тие ќе тепаат, скапаници се тие Нордсјеланд.
Jас планирам на Челзи, Јуве, Баерн и Спартак да се товарам.

Јас веќе се товарив во еден билтен ги начекав Челзи, Арсенал и Баерн по 1.4 коеф и Јувентус 1 1.60, 4.4 вкупно за 1000ка. Инаку во др обложувалници овие се вкупно 3.9

Jас планирам на Челзи, Јуве, Баерн и Спартак да се товарам.
По се изгледа нас ќе не растоварат. :ROFLMAO:
Шала на страна Спартак е доста јак сезонава, Унаи Емери е доста добар тренер и засега одлично ја имплементира неговата филозофија во играта на Спартак, би требало да е кец. Само јас се прашувам кој ќе киксне денес, некој мора, не може сите да победат, од што ли ќе живеат кладилниците. :)
Мене ми мириса дека Барса може да заебе работа, а и Манчестер не е далеку од такво нешто, но што знам овие Клуж се слаба екипа, иако Јунајтед не е во форма би требало лесно да ги добие.

Што мислите за:
Спартак 1 1.6
Галата 1x 1.2
Јуве 1 1.6
Челзи 2 1.35
Валенсија 1 1.65
Манчестер x2 1.14

Коеф.7,86*1000=7860

Нема да е лошо на овие да ги додадете Јунајтед (1.13) и Барселона(1.10) и Спартак(1.10) двојна шанса за вкупно 6.05 коеф.

Не си играјте бајрам со умо..денеска ќе испопаѓаме сите ко круши...од кај толку сигурни за Јуве, Барса или Спартак? Прво ко небаре од вчера го знајте Шахтјор која екипа е...Бенфика ич не се слаби за Барса...башка Барса досега се тепа на гости...до кога??? Спартак-Селтик...прва утакмица од 18Ч30...најглупото нешто е првата да те заеби...Селтик да слаби се на гости од секогаш ама за еден Х можи да се помачат...зато полека, подалеку...

Јас да имав поќе пара ќе ги играв само англиските, сите 4 да тепаат (y)

Ако денес паднам за утре ги товарам
реал 2
динамо киев 1
псж х2
малага х2
шалке 1х
4.3 коеф

Пазете на Малаг дечки..оваа екипа цела снага и сила ќе ја насочи кон ЛШ..очекувам сигурно да оди понатаму а со тоа да се направат пари:D..играчите на лето сите ќе си ги продадат а тие ќе се изгорени да се докажат на европска сцена да ги купи некој

Мислам дека денес најдобро е да се игра типот 2-4 гола 1.5 коеф е супер

За Денес милсам дека Барса заедно со Баерн е најсигурна, Бенфика остана без Гарсија, Витсел, и Савиола кои беа од исклучителна важност исто така редовно прима голови во домашното првенство. Тука 2ка без гајле!

Еве некои можни 2јки

Брага
Селтик
Малага

Не си играјте бајрам со умо..денеска ќе испопаѓаме сите ко круши...од кај толку сигурни за Јуве, Барса или Спартак? Прво ко небаре од вчера го знајте Шахтјор која екипа е...Бенфика ич не се слаби за Барса...башка Барса досега се тепа на гости...до кога??? Спартак-Селтик...прва утакмица од 18Ч30...најглупото нешто е првата да те заеби...Селтик да слаби се на гости од секогаш ама за еден Х можи да се помачат...зато полека, подалеку...

Јас да имав поќе пара ќе ги играв само англиските, сите 4 да тепаат (y)
И ти викаш Јунајтед е посигурен од Барса или Јуве ?? Нив повеќе на ливче не ги играм .. со Галатасарај ги играш 2-4 г тие мизерии едвај 1-0 тепаа . Со онаа игра повеќе од 1/8 финале не одат !

И ти викаш Јунајтед е посигурен од Барса или Јуве ?? Нив повеќе на ливче не ги играм .. со Галатасарај ги играш 2-4 г тие мизерии едвај 1-0 тепаа . Со онаа игра повеќе од 1/8 финале не одат !
Истото мислење го делам со тебе само да знаеш дека кога Јунајтед треба да тепа тоа и го прави, па макар еднаш шутнале кон голот. :) Еве глеј денес со Клуж ќе си тепаат, едноставно не смеат да си дозволат кикс, не смеат ланската грешка да ја направат. (читај Базел)

eve vi najsiguren tiket za denes
Bayern 2 Barca x2 Manu dava gol i Juve 1x prepisite imot,niva,vikendicka na ova :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom