Трансфер на пари од Paypal на Skrill (Moneybookers) и обратно

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Локација
Велес
Темава ја отварам со цел да си помогнеме меѓу себе, доколку некој има пари на Пајпал или на Скрил па сака да ги префрли на нешто друго може да побара помош тука, се надевам дека нема да има фолиранти и дека се ќе се одвива сигурно. :)
Еве да почнам јас прв, барам некој што ќе ми префли пари на Скрил, а јас него на Пајпал.

Би ти помогнал али ќе има некоја провизија за мене, пиши инбокс

Јас имам 1.28 евра на манибукерс пиши пп ако сакаш да ги мениме за пејпал.
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 16:50 ---
уствари ќе ги донирам на википедија

Темава ја отварам со цел да си помогнеме меѓу себе, доколку некој има пари на Пајпал или на Скрил па сака да ги префрли на нешто друго може да побара помош тука, се надевам дека нема да има фолиранти и дека се ќе се одвива сигурно. :)
Еве да почнам јас прв, барам некој што ќе ми префли пари на Скрил, а јас него на Пајпал.
Да ти ја дадам сметката во банка уплати, ќе ги ставам на скрил на мојот акаунт а после јас ќе ти ги префрлам на твојот скрил. Пејпал ми е зафатен у процедура ми се вадење пари.

Ај ако има некој да му дадам $5 на paypal, за $4 на skrill ( ми требаат за експериментирање ) :)

Да прашам сега, дали е можно ова. Јас имам акаунт на moneybookers, ама не е верифицирана картичка. Од онлајн обложувалницава каде што играм, можно е да се префрлат пари директно на банка, на moneybookers. Значи да ги повлечам парите на moneybookers и потоа дали можам да му ги префрлам на еден пријател што има PayPal и тој преку својот PayPal да ги повлече преку банка?

Да прашам сега, дали е можно ова. Јас имам акаунт на moneybookers, ама не е верифицирана картичка. Од онлајн обложувалницава каде што играм, можно е да се префрлат пари директно на банка, на moneybookers. Значи да ги повлечам парите на moneybookers и потоа дали можам да му ги префрлам на еден пријател што има PayPal и тој преку својот PayPal да ги повлече преку банка?
Леле трипер комбинација праење :)

Ако не ти е верификувана картичката не можеш да повлекуваш пари, можеш да плаќаш со нејзе за скрил.( не сум сигурен). А од скрил на пејпал неможеш да ги пратиш немаат заедничка точка. Конкуренција се.
Толку ти е проблем да направиш верификација на скрил барем таму се е легал?

imam paypal 249$ ne e verificiran ..nemozam da gi izvadam parite, no mozam kako gift da vi pustam..mi trebat na moneybookers...koj e za neka pisi :D ke frlam i free nesto :P

imam paypal 249$ ne e verificiran ..nemozam da gi izvadam parite, no mozam kako gift da vi pustam..mi trebat na moneybookers...koj e za neka pisi :D ke frlam i free nesto :P
За 8 дена ќе ми биде слободен пејпалот, ако до тогаш не најдеш нешто пиши пп.

Извинете, можда за момент ќе избегам од темава, ама како да си отворам воопшто акаунт на пејпал?

Vie uste malku ke stanete profi peraci na pari kako sto ste trgnale so transakciive

Имам активни и верифицирани акаунти на Скрил и на Пејпал. Ако му треба на некој услуга нека ме контактира по ПП.

Мене ми требаат пари на moneybookers, доколку има некој заинтерсиран да му дадам јас ќеш или на трансакциона, а мене да ми префрли на moneybookers, слободно нека пише...

Мене ми требаат пари на moneybookers, доколку има некој заинтерсиран да му дадам јас ќеш или на трансакциона, а мене да ми префрли на moneybookers, слободно нека пише...

имаш инбокс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom