Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имам 13 евра на пејпал ми требаат на манибукерс , 3 евра ќар за тебе ако сакаш да ми помогнешЗа 8 дена ќе ми биде слободен пејпалот, ако до тогаш не најдеш нешто пиши пп.
Што конкретно треба? Пиши поопширно дали ти е верификуван пејпал? Ако не е ништо не правиме.имам 13 евра на пејпал ми требаат на манибукерс , 3 евра ќар за тебе ако сакаш да ми помогнеш
па поконкретно јас да ти пратам 13 евра на пејпал а ти мене 10 на манибукерс , 3 евра за тебе , а за верификуван нз не сум работел мн со пејпал ама имам додадено картичка од тутунска прифатена ми еШто конкретно треба? Пиши поопширно дали ти е верификуван пејпал? Ако не е ништо не правиме.
Што неќе никој да помогне неќе него кој сака 13 евра поклон на пејпал нека пишеИмам 13 евра на пејпал кој сака да правиме размена јас на него 13 евра на пејпал тој на мене 10 евра на манибукерс , 3 евра ќар за 1 мин работа
Што неќе никој да помогне неќе него кој сака 13 евра поклон на пејпал нека пише
Што неќе никој да помогне неќе него кој сака 13 евра поклон на пејпал нека пише
дај кажи некоја таква страна пробав на 5-6 не можев да направам депозитСтави ги на некоја страна за коцкање и пробај од тие 13 да направиш многу повеќе, нема што да изгубиш, и ако успееш да ги направиш распрашај се на некој дали нешто му треба од странство, ако му треба порачај му го од Ebay производот, и он нека ти ги даде парите на рака, едино така можеш.
Стави ги на некоја страна за коцкање и пробај од тие 13 да направиш многу повеќе, нема што да изгубиш, и ако успееш да ги направиш распрашај се на некој дали нешто му треба од странство, ако му треба порачај му го од Ebay производот, и он нека ти ги даде парите на рака, едино така можеш.
дај кажи некоја таква страна пробав на 5-6 не можев да направам депозит
мислам дека има онлајн кладилници што прифаќаат пејпал како метод за депозитСо пари на пејпал никаде не можиш да се коцкаш, воопшто
Со пари на пејпал никаде не можиш да се коцкаш, воопшто
дај кажи некоја таква страна пробав на 5-6 не можев да направам депозит
Тука можеш да ставаш од депозит од пејпал http://www.williamhill.com/
Payments to this merchant are not available from the country where your account is registered.да, на вилијам хил можеш, плус има и убави коефициенти. и не ги бапкај сите одеднаш![]()
пејпалот или вилијамхил акаунтот ти е регистриран во англијааман па какви се. јас од англија се регистрирав.
епа купи си нешто од ибеј ако не најдеш како да ги извадиш. не знам.