Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е тој на кој што мислам дека целиш,тој има некаде 17 години +/- 1 година.Арно ама изгледа како да има 12-13,тек сега ко да влегол во пубертет.Пред некоја година и бетер беше,како 10 годишно детенце изгледаше..И тој дечкото/детето што мава на тапанот колку години има? На јужна тие до мене пуштија муабет дека било некое мало дете?
Ако јас сум со сестрати ти ми паѓаш шура т.е. сестрите на Чкембари се наши и од таму доаѓа тоа Шура ти ли сиЧек,чек што е муабетот со тоа Шура ти ли си бе ? Отприлика знам што можи да е,но да потврди некој нема да биде лошо ...![]()
Деновиве бев на релација Скопје - Струга, по пат низ Тетово, Гостивар, Зајас, Кичево и гледајќи што таму се случува си мислев колку ни треба национално единство, а Комити и Чкембари (први кои би требале да ја бранат Македонија) се пцујат меѓу себе... некако ми нема логика, заеби традиција и вечни ривалства ... еден ден би морало да се обединиме...
Незнам дали е вистина другар ми наводно на мечот со Дрита (го гледал на ТВ) примерил како се скарале георгиев и Петров. Наводно Петров му пререкол дека е очаен, па овој му вратил во стил тебе да те видам на оваа страна. Кога даде гол Петров од лево, наводно Георгиев не се израдувал.
Зелен е во главата...И дсенес прво полувреме кога ја испушти нивниот голман или како и да беше а голманот беше подизлезен и стигна до јове и ја убаци на прва статива и им ја фатија отиде у корна а на втора беше Георгиев сам и му се налути на јове зашо не му ја дал па почна да мавта со рацете да се лути а јове се правдаше нешо барем по гестикулација со раце така изгледаше , па Таневски збореше нешо со Георгиев пред да ја изведат корната .
Како и да е изглеа тој фраерот дига чалам , треба да го спуштат на земја . Месец дена како е тука и го дига носот
Другар тоа е ривалство,тоа е навивачко ривалство тоа го има сегде на балканот/европа и нема никад да престане![]()