- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
I sega? Sto da ocekuvas od takov covek?
Си се најдовте вие па си мавате лајкови а?Тоа јас цело време го зборам али коа ќе видиш дека има и луѓе кои читаат книги на телефон
Иди купи си лаптоп од 15к и терај си го и не се замарај со други. Човекот сака да купи поскап лаптоп за да игра игри, ако знаеш кажи му, ако не, не коментирајте и бркајте работа.
Јас пред 5 години купив лаптоп 1.000 евра од странство и уште го терам многу солидно. Сигурен сум дека не сум заебал што сум купил поскап лаптоп тогаш. Имам играно најсекакви пуцачини на лаптопов (не со 60 фрејма, ама игрививо), возења, тоа што го работам и гајле нема.
Не би можел да ти препорачам лаптоп бидејќи слабо ги следам, ама разгледај ги барем спецификациите по фирмиве и се надевам ќе најдеш нешто. Кога би купувал би гледал колку ти нуди можност да смениш хард, да додадеш меморија, колку слота има за рам, каков слот за процесор за да можеш да го појачаш ако ти треба. Тој што го покажа од линкот погоре не ми се допаѓа што има само 5400 rpm HDD што мислам дека е спор, со пониските цени на SSD-ата би ти било одлична комбинација.Имам декстоп, ми треба лаптоп