- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.704
- Поени од реакции
- 6.092
Абе слепец ај нека ти кажат дечките од Чкембари кој е спонзор на ПелистерJaки се сеуште ДПМНЕ, ама сепак би сакал една двојка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе слепец ај нека ти кажат дечките од Чкембари кој е спонзор на ПелистерJaки се сеуште ДПМНЕ, ама сепак би сакал една двојка.
Абе слепец ај нека ти кажат дечките од Чкембари кој е спонзор на Пелистер
Не е ист нас Град Скопје ,нив Општина БитолаИст патрон имате?
Дерби, wow.
Како шо тргнала работата уште малку ќе се споите со Тетово и ќе бидите Мегаполис ШкупиНе е ист нас Град Скопје ,нив Општина Битола![]()
Колку си бе глуп ,ја му објаснувам на тој погоре кој се спонзори на клубовите, ама ти салбо сваќаш излеа до 4то имаш идено у школо и слобдно можеш со планиците да се дружиш пошто исти кур се како тебе и они.Како шо тргнала работата уште малку ќе се споите со Тетово и ќе бидите Мегаполис Шкупи![]()
Колку си бе глуп ,ја му објаснувам на тој погоре кој се спонзори на клубовите излеа до 4то имаш идено у школо и слобдно можеш со планиците да се дружиш пошто исти кур се како тебе и они.
Па ја ти вратив на првиот псот дека ако ние сме ДПМНЕ тогаш и они се затоашто и кај нив има во раковдните струкути луѓе од ДПМНЕ,кај виде дека реков дека имаме ист спонзор а после на вториот твој пост дека имаме ист патрон ја ти кажав дека кај нив патрон си е Општина Битола кај нас Град Скопје, а тоа слепец беше зашто се правеше паметен и пробуваш да обоиш некого политички ако ти си политички обоен не значи дека и другите се и до сега 20 страни се напишаа немаше никаде партија спомнато се поајви ти паметен ќе се правиш, ако ти се пишува нешто за дербито пишувај ако ти е за полтика имаше друго место не ја упропастувај темава.Сигурно имаш висока учителска школа чим онолку убаво објасна.
Прво, бев „слепец“ пошо не сум видел дека имате ист спонзор. Откако го „дознав“ тоа, ми беше укажано, или објаснато, од твоја страна, дека немаете ист спонзор, туку е различен.
Сега, веројатно ќе се искомбинира во објаснувањето дека имате и ист и различен спонзор во едно.
Не е ист нас Град Скопје ,нив Општина Битола![]()
da bese bitola skopska opstina ,nemase da bidite sega dvojazicni
Битола е СКОПСКА општина![]()
Па и вие сте двојазични де, Македонски и битолски, нели вие бевте НЕЗАВИСНА БИТОЛА ?da bese bitola skopska opstina ,nemase da bidite sega dvojazicni
Македонски и грчки....Па и вие сте двојазични де, Македонски и битолски, нели вие бевте НЕЗАВИСНА БИТОЛА ?![]()
Како шо тргнала работата уште малку ќе се споите со Тетово и ќе бидите Мегаполис Шкупи![]()