Дерби: Вардар - Пелистер (недела, 19 часот)

Кој ќе излезе како победник?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како шо тргнала работата уште малку ќе се споите со Тетово и ќе бидите Мегаполис Шкупи :vozbud:
Колку си бе глуп ,ја му објаснувам на тој погоре кој се спонзори на клубовите, ама ти салбо сваќаш излеа до 4то имаш идено у школо и слобдно можеш со планиците да се дружиш пошто исти кур се како тебе и они.

Колку си бе глуп ,ја му објаснувам на тој погоре кој се спонзори на клубовите излеа до 4то имаш идено у школо и слобдно можеш со планиците да се дружиш пошто исти кур се како тебе и они.

Сигурно имаш висока учителска школа чим онолку убаво објасна.
Прво, бев „слепец“ пошо не сум видел дека имате ист спонзор. Откако го „дознав“ тоа, ми беше укажано, или објаснато, од твоја страна, дека немаете ист спонзор, туку е различен.
Сега, веројатно ќе се искомбинира во објаснувањето дека имате и ист и различен спонзор во едно.

Pelister imase osvoeno eden kup na Makedonija ako ne se lazam??? Neka me popravi nekoj ako ima osvoeno use nesto?

Сигурно имаш висока учителска школа чим онолку убаво објасна.
Прво, бев „слепец“ пошо не сум видел дека имате ист спонзор. Откако го „дознав“ тоа, ми беше укажано, или објаснато, од твоја страна, дека немаете ист спонзор, туку е различен.
Сега, веројатно ќе се искомбинира во објаснувањето дека имате и ист и различен спонзор во едно.
Па ја ти вратив на првиот псот дека ако ние сме ДПМНЕ тогаш и они се затоашто и кај нив има во раковдните струкути луѓе од ДПМНЕ,кај виде дека реков дека имаме ист спонзор а после на вториот твој пост дека имаме ист патрон ја ти кажав дека кај нив патрон си е Општина Битола кај нас Град Скопје, а тоа слепец беше зашто се правеше паметен и пробуваш да обоиш некого политички ако ти си политички обоен не значи дека и другите се и до сега 20 страни се напишаа немаше никаде партија спомнато се поајви ти паметен ќе се правиш, ако ти се пишува нешто за дербито пишувај ако ти е за полтика имаше друго место не ја упропастувај темава.

Вчера првпат пробав Битолско пиво... Погрдо нешто во живот не сум пиел :sick:

Mozite da si brcite uste 150 strani FAKT e Bitola e so eden sluzben jazik MAKEDONSKI,fakt e skopje e dvojazicen. :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom