Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се е добро само Ремзи бе? :eek:
Ако игра како претходниот меч ќе биде рај за очи, проблемот е Жервињо ... ужас беше со Сити. Не ми е јасно ниту Окс ниту Волчко па дури ни Жиру не се стартери :/

АЈ преку кур со идиотсково јадење трици за Ремзи, одличен беше последниве неколку натпревари, доста веќе!
Не може со 5 офанзивни играчи против Челзи, мора некој како Ремзи да балансира.
--- надополнето: 29 септември 2012 во 13:18 ---

Е сеа мене не ми се свиѓа што не играме со Жиру напред. Мислам дека поопасни ќе бевме така него ли со лажна 9ка ама останува да видиме
Ти свесен си дека Кејхил во џеб ќе го стави Жиру?
Мора подвижен напад против Челзи.
--- надополнето: 29 септември 2012 во 13:19 ---
Кејхил не ни игра, оној РДМ ако знае што прави. :facepalm:

^^Друже дај намали малку волумето!

Ремзи сеуште неможе да издржи дуел со курпулен играч! И со сити правеше грешки што се вообичаени за него!

Ремзи по десната страна ќе седи поназад и ќе ја стабилизира играта, за разлика од Волкот кој нема ништо да прави, подобро е вака, во 60-та влага Волкот и го силува изморениот Кол.

Ама никој не може да ме убеди дека Ремзи е за прв тим!

Ремзи многу лош, мора Волкот место него со тоа што Окс ќе се премести по средина.
Џенкинсон одличен, и браво за Жервињо за финишот.

друже ти ја гледаш утакмицава, ремзи е еден од подобрите на терен колку само топки освои дечкото ... бил за на клупа а подолски што е дрво дрвосано !!!

Прашање е зашто фановите на арсенал му прават бооо на тери на секој допир со топка :D

друже ти ја гледаш утакмицава, ремзи е еден од подобрите на терен колку само топки освои дечкото ... бил за на клупа а подолски што е дрво дрвосано !!!

Прашање е зашто фановите на арсенал му прават бооо на тери на секој допир со топка :D
Мора Ремзи надвор што побрзо, има жолт и блиску е до црвен.

Челзи ништо не игра ... а и ми мириса на некој црвен картон !!! освен смешниот гол на торесита ништо не прикажаа .. а и се виде колку вреди торесита кога излеге на само со голманот ја промаши топката на шут и падна !!!
308011_484685418238346_44986805_n.jpg

Не ми е јасно како може Кошиелни да врти грб на топка, тој е кривецот за голот, со гз се врти накај топка и му остава на Торес од прва да даде гол.

Немој да слушнам лош збор за Карл, сечам...Ремзи е очаен, Абу пак се повреди.....Голот што го примивме срамота, го оставија Окс да се јаде со Луиз, со мал контакт си се ослободи комотно, сепак не ја закачи а Кош место малце да следи игра топка ово оно му се залепил на Торес и пак му брцна голче....
Жервињо лудница завршница али не ги разбирам нафрлањата кога го немаме Жиру напред. Би сакал да го видам Жиру второ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom