Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитвно го променив мислењето за Волкот. Иако летото ќе ми беше мака ако го продадевме сега сметам дека треба да го нема уште во јануари, да се најде некој што стварно заслужува да го носи бр.14.

Ај што ништо не направи на утакмицата, како и на ниедна друга досега, туку тотално е незаинтересиран не се трудеше, само се влечеше по теренот. По фацата му се гледа дека не му се игра веќе во Арсенал, барем не за платат која ја има и му ја нудат.

Дефинитвно го променив мислењето за Волкот. Иако летото ќе ми беше мака ако го продадевме сега сметам дека треба да го нема уште во јануари, да се најде некој што стварно заслужува да го носи бр.14.

Ај што ништо не направи на утакмицата, како и на ниедна друга досега, туку тотално е незаинтересиран не се трудеше, само се влечеше по теренот. По фацата му се гледа дека не му се игра веќе во Арсенал, барем не за платат која ја има и му ја нудат.
Дефинитивно сакам и јас да си оди од Арсенал..... Подобро да му се даде шанса на еден Арша него Тео.....Откога влезе ништо ама буквално ништо не покажа.....
Лелееее едвај чекам Џек да се врати.....:vozbud:

Ајде у среда ќе им се истуриме на грците....

Никако реализацијава да појде, ако примивме два гола на среќа, да имаше реализација на шансите и те како ќе ги добиевме!

се прашувам што ке се случи кога ќе не фати криза (се случува на секој тим) досега на ниту една утакмица(освен монпеље) не сме биле надиграни и смешно е од 6 кола да имаме само 9бода со ваква игра :(

Еве некое мислење од мене за поразов:
-Најдобри денеска беа Џенкинсон и Артета,може и Гибс само дефанзивно.
-Со повредата на Диаби ни се наруши цел концепт на играта,немаше сила во средината,Артета играше за двајца.Исто знаев дека ке примиме гол од прекин во екипата фалеше висина.
-Резми е добар по страна,очаен во средина.Изгледа по страна играта му е по едноставна,додека во средина се губи оти има многу опции и повеќе задачи.
-пред да влезе Жиру се отепавме од нафрлување,влева Жиру еден ебан центаршут немаше.
-Кош и Вермален неможат да играат заедно премногу се слични.Директен виновник за поразов е Кош,башка цела екипа во второ полувреме пас неможеше да врзе.
-Со велгувањето на Вокот игравме со 10 играчи.
-Венгер тактички надигран.

Ај важи, Санти,Артета да кажеш ќе те разберам, а не Гибс....Има уште многу леб да јаде Гибс, дефанзивно е одличен, али офанзивно е катастрофа....
За разлика од минатите сезони напреднат е за светлосни години зато шо до лани беше тиња а овие Волкот Ремзи тоа треба да се пуштат да си го бараат чарето

Ете така Диаби три недели, пиши секако месец а може и нешто плус.

Ако во наредните три кола не земеме 9 бода, ништо, четврото место пак ќе биде врвот за овој тим.

Еве некое мислење од мене за поразов:
-Најдобри денеска беа Џенкинсон и Артета,може и Гибс само дефанзивно.
-Со повредата на Диаби ни се наруши цел концепт на играта,немаше сила во средината,Артета играше за двајца.Исто знаев дека ке примиме гол од прекин во екипата фалеше висина.
-Резми е добар по страна,очаен во средина.Изгледа по страна играта му е по едноставна,додека во средина се губи оти има многу опции и повеќе задачи.
-пред да влезе Жиру се отепавме од нафрлување,влева Жиру еден ебан центаршут немаше.
-Кош и Вермален неможат да играат заедно премногу се слични.Директен виновник за поразов е Кош,башка цела екипа во второ полувреме пас неможеше да врзе.
-Со велгувањето на Вокот игравме со 10 играчи.
-Венгер тактички надигран.
Чиста вистина братче, не ми се веруваше, у прво полувреме баш каква шанса за Жиру имаше од нафрлување, али Жервињо едноставно со глава слабо.....

Ете така Диаби три недели, пиши секако месец а може и нешто плус.

Ако во наредните три кола не земеме 9 бода, ништо, четврото место пак ќе биде врвот за овој тим.
Ремзи прва постава :facepalm:

За разлика од минатите сезони напреднат е за светлосни години зато шо до лани беше тиња а овие Волкот Ремзи тоа треба да се пуштат да си го бараат чарето
Е добро де напредок има,никој не го оспорува тоа, али најдобар во Арсенал е малце претерано.....

Опростете ми на испадов ама по самобендисани и себични од Џервињо и Ремзи нема да ви стапнат во клубот. Јес да двајцата се добри ама себичноста ги убива, ич немаат тимски дух.
Венгер треба некогаш пред утакмица у соблекувална да им каже кој е главен, онака без вазелин.

Ремзи прва постава :facepalm:
па ако де се додека венгер го менува некаде накај 70 мин. ке биде добро... затоа што после 70 мин. ремзи е како изгубен.Првото полувреме ке трча како луд потоа второто ке забави и до 70 мин. ке згасне,едноставно нема сила да трча повеќе.

Опростете ми на испадов ама по самобендисани и себични од Џервињо и Ремзи нема да ви стапнат во клубот. Јес да двајцата се добри ама себичноста ги убива, ич немаат тимски дух.
Венгер треба некогаш пред утакмица у соблекувална да им каже кој е главен, онака без вазелин.
Абе не знам кој го научил, глаата не ја крева кога има топка,прегледност на терен у минус иде.Баш второ каква контра се отвори, на лева страна 4 или 5 играчи на Арсенал му бараа топка али овој со главчето надоле, класика.....Ремзи не е себичен ,денес имаше очаен ден.....

Едвај чекам изјава на Венгер за натпреваров и се надевам ќе му постават прашање зошто Кош а не Пер на натпреваров.....

Ремзи па ремзи се посравте обвинувајќи го него за денешниов пораз ... А и ова голманот човече посакат здравје ... сфакам дека Кошчиелни е виновникот али овој ебати рефлексот што го има ,што побргу нека се враќа счешни ...

Ремзи па ремзи се посравте обвинувајќи го него за денешниов пораз ... А и ова голманот човече посакат здравје ... сфакам дека Кошчиелни е виновникот али овој ебати рефлексот што го има ,што побргу нека се враќа счешни ...
Абе се надевам дека ќе пие заушки од другиве у соблекувална, катастрофа беше, кога му тргна у второ полувреме еден асален пас немаше, мораше Артета и компанија да му ги бркаат пасовите по терен, мизерија!!!!!

Средината го изгуби натпреварот.
За првиот гол виновник Кошчелни.
За вториот Вермален. (направи непотребен фаул зошто не беше на позиција, се враќаше од нападот, а не беше ни прекин за да отиде:tapp: )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom