Фан Клуб: Јувентус

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ај честито на "првата" титула сезонава! :)

На турнирот Сокол, тимот "Јувентус" (мислам само вака беше и немаше ништо додатно на крај) победи во финалето вчера и го освои првото место. Дечките беа во дресчиња од Јуве, играа солидно, а дури имаа и постар човек со фризура и стил на игра како Зидан.

Можеби и некој од вас е дел од тимот?

F

FuckYouAll

Гостин
^Втора титула, а трета ако го рачунаме и Берлускони куп ко миланезине:icon_mrgr:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Пепе пак не е на список на повикани за утре..... Ова веќе ми е сомнително... ни трага ни глас...

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
епа тва пред одбранта се вика ДЕФАНЗИВЕН СРЕДЕН ИГРАЧ или слабо бараташ англискио???
лол? дефанзивен средeн играч како што викаш ти е деструктивец, а исто пред одбраната може да биде и deep lying playmaker или слабо пратиш фудбалo?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Значи Манчестер го бараат Видал за 40 милки ... Ок, се е тоа фино, но јас би одиграл ептен дрско - Го сакаш Видал, дај ми го Руни ... И крај на преговорите... Тебе ти фали играч за врска, мене напаѓач така да може размена ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи Манчестер го бараат Видал за 40 милки ... Ок, се е тоа фино, но јас би одиграл ептен дрско - Го сакаш Видал, дај ми го Руни ... И крај на преговорите... Тебе ти фали играч за врска, мене напаѓач така да може размена ...
Абе ќе ви го дадеме Руни ние али 250,000 плата неделно сосе бонуси дали би му дала управата, затоа не се дешаваат увек трампи меѓу клубовите.

бајдвеј новинарска измислица од дејли фејл е ова за Видал...

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ај ако не те мрзи, на кратко преведи што вика Џовани за Земан :icon_mrgr:
Новинарката го прашува дали се навредил од коментарите на Земан.На ова Ањели одговара "Ние го спасивме Викпалек(чичко му на Земан) од комунистите во Чехословачка и го донесовме во Италија,а Земан како негов внук треба да биде исто така благодарен заради ова.
После го прашува дали би го ангажирал Земан како тренер,на што одговара:" Земан НЕ,не ми се допаѓа неговиот начин на водење на тим".

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.505
Поени од реакции
4.367
Ај честито на "првата" титула сезонава! :)

На турнирот Сокол, тимот "Јувентус" (мислам само вака беше и немаше ништо додатно на крај) победи во финалето вчера и го освои првото место. Дечките беа во дресчиња од Јуве, играа солидно, а дури имаа и постар човек со фризура и стил на игра како Зидан.

Можеби и некој од вас е дел од тимот?
Комшии ми се сите се од мое маало.Иначе играат од поодамна по турнири и скоро секој на кој што учествувале или го освоиле или биле во топ 4 екипите.Играат и во професионална Македонска футсал лига колку што знам и исто со името Јувентус :).

Иначе да не бидеме скроз оф топик денеска сакам само да покажат фудбалерите желба и карактер како против Челзи и после ќе следиме вистинско Земан шоу упс..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде Јувентус можите вечер..направете ми го денот..извадете се за минатогодишното нерешено против гасните Киево кога неписмениот Бонучи си даде автогол....и Пупоне да плаче:D

Kajgana Shop

На врв Bottom