Не, таму одбив зашто ми нудеа малку плата. Во БК сум примен.Честито вработување.
Во Carrefour те примија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, таму одбив зашто ми нудеа малку плата. Во БК сум примен.Честито вработување.
Во Carrefour те примија?
Баш овие продавници имаа и јавни огласи на vraboruvanje.com и najdirabota.com.mkЈас па еден куп луѓе знам што се вработија таму. Во Carrefour, спортска продавница (не ми текнува на името), Timberland и тн...![]()
Честито понатака унапредување да добиешНе, таму одбив зашто ми нудеа малку плата. Во БК сум примен.
Баш овие продавници имаа и јавни огласи на vraboruvanje.com и najdirabota.com.mk
Но ме интересира за овие другиве продавници како ги земаа работниците бидејќи не сретнав ниту еден јавен оглас.![]()
Toa e toa....ubavo napishanoКато цело - да.
Имам мислене дека за Македонецот шопинг во Солун или Софиjа значи Zara/Bershka, IKEA, Starbucks и Carrefour. Сега, кога ке бидат присутни марките на Inditex и Carrefour до голема степен ке биде излишно да се патува. Има и други кафичи, не е само Starbucks, а IKEA не е нешто кое ти треба ежедневно. Се разбира, коj сака нешто посебно - H&M, Marks & Spencer, Gap и други, одново ке имат пат каj Солун и Софиjа.
Hint: Вработувањето е задкулисно, најголем дел од персоналот ќе биде рамковен![]()
Обичните работници не се по партија, но шефовите, менаџерите и оние од повисоко ниво не верувам дека се некои анонимци кои онлајн се пријавиле на огласот.Да, немаше јавни огласи, иако јас ја исконтактирав и ФБ страната на молот, никогаш не објавија НИЕДЕН јавен оглас.
Hint: Вработувањето е задкулисно, најголем дел од персоналот ќе биде рамковен![]()