Дуо Трио - Gangnam Style

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
ја имаме слушнато ја имаме :)

Види ти што се дешава на негов концерт, сите пеат и играат :)

Еј алал да им е! :vozbud:
Камо да имаше кај нас некој ваков, маста да ни излезеше од играње :)!
Па и Корејциве се добри, гледам сите спортско облечени, сите играат се гледа кефски се забавуваат, не како кај нас насекаде шмизлишта ко за кафана расоблечени и намуртени и со телефоните врака па се фоткаат и машкишта недоквакани...

B

BrunoFresh

Гостин
Еј алал да им е! :vozbud:
Камо да имаше кај нас некој ваков, маста да ни излезеше од играње :)!
Па и Корејциве се добри, гледам сите спортско облечени, сите играат се гледа кефски се забавуваат, не како кај нас насекаде шмизлишта ко за кафана расоблечени и намуртени и со телефоните врака па се фоткаат и машкишта недоквакани...
Кај нас концертите служат за оговарање кој како е облечен и да се брка цури или дечковци :)
А најмногу ми е криво што воопшто не ни има некои јаки концерти :)

F

FARANG

Гостин
И јас посакувам да измислат нешто што би можело да го пребарува интернетот. Интернет пребарувач. Генијално! Ќе го крстам Google. И ќе си пишам Gangnam style translation. И би го добил ова http://www.kpoplyrics.net/psy-gangnam-style-lyrics-english-romanized.html
Опа
За да ви биде појасно... Gangnam е најлуксузната населба во Сеул. Еден вид Водно на Кореа. Песната е за шмизлите од Гангнам, еден вид корејска верзија на Сакаш да си фаца од Слаткар само не толку вулгарно спакувано.

Иначе типот е легенда низ азија а сега веќе и низ светот. Ова што го гледате на концертот не е ништо треба да видите како е пред концерт, пред да се појави на бина. Сум бил на 100тици концерти и фестивали на повеќе места на светот ама вака до сега немам видено некоја ѕвезда да е обожавана.

Kajgana Shop

На врв Bottom