Bundesliga 2012/2013

Кој ќе биде Германски шампион 2012/13?

• Борусија Дортмунд

Гласови: 44 40,7%
  • Баерн Минхен

Гласови: 52 48,1%
  • Шалке 04

Гласови: 5 4,6%
  • Борусија Менхенгладбах

Гласови: 2 1,9%
  • Баер Леверкузен

Гласови: 1 0,9%
  • Друг тим (наведи кој)

Гласови: 4 3,7%

• Вкупно гласачи
    108
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Вака беа напалени и Хофенхајм првата сезона во Бундес ама на крај ништо не направија мислам 6-7 место завршија.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.653
Поени од реакции
22.396
Ама и реално имаат солиден тим, Вех што ги зеде играчите летово сите досега одлично се покажаа па вака Ајнтрахт највероватно нема да одпадне.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тимот што ќе го победи Баерн денеска :sneaky:
36 Lars Unnerstall, 4 Benedikt Höwedes, 14 Papadopoulos, 32 Matip, 23 Fuchs, 13 Jones, 33 Neustädter, 17 Farfan, 10 Holtby, 31 Draxler ,25 Huntelaar.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Напалени Шалке ко по обичај....Али ќе ги добиеме,треба посериозно у напад малце,лабави ми се некако,а имаа добри прилики за гол.

Ете и Дортмунд полека влага во лузерска форма,такада битна ќе е победава денес,не смее да се изгуби...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.653
Поени од реакции
22.396
Напалени Шалке ко по обичај....Али ќе ги добиеме,треба посериозно у напад малце,лабави ми се некако,а имаа добри прилики за гол.

Ете и Дортмунд полека влага во лузерска форма,такада битна ќе е победава денес,не смее да се изгуби...
Не зафркавај Ченто, 31 пати по ред Дортмунд беше без пораз па ете денес падна серијата и да ти кажам ова е добредојдено, малку да се спуштат на земја дечкиве, посебно „ѕвездите“ како Геце, Ројс и Левандовски кој мислам дека со 80% можат да врват во Бундеслигата. Е немат.

M

Mario Gómez

Гостин
Има на еуроспорт2 од хсв-дортмунд снимка, Ван Дер Ваарт растура, у beast mode e :D
--- надополнето: 22 септември 2012 во 18:05 ---
Мило ми е за Адлер шо се враќа по повредите, класа е дечкото!

R

Roten 96

Гостин
Не зафркавај Ченто, 31 пати по ред Дортмунд беше без пораз па ете денес падна серијата и да ти кажам ова е добредојдено, малку да се спуштат на земја дечкиве, посебно „ѕвездите“ како Геце, Ројс и Левандовски кој мислам дека со 80% можат да врват во Бундеслигата. Е немат.
Ако сум фан на Баерн но те подржувам во ова што го кажа..и лани Дортмунд имаа пораз то ест лошо им тргна имаа пораз со Херта и тоа дома па потоа со Хановер...така да мене ништо не ми значи овој пораз на Дортмунд секогаш лошо сте почнувале али потоа влегувавте во ритам е сега ке видиме дали ке биде и оваа сезона ваква се сомневам но ајде да видиме..инаку денес Франкфурт-Дортмунд реално не знам како ке биде резултатот...али редно е овие да кикснат то ест Дортмунд да забележи али мислам дека ке биде сепак малку тешко.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Себастиан Роде од Ајнтрахт е новиот Швајнштајгер, многу добар е :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
може некој да ми каже дали го имаше карвахал во тимот на колото од викендов?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.653
Поени од реакции
22.396
Значи Хушти од Хановер каков цар е, Хановер си го врати од Зенит за 700.000 ЕУР и растура дечкото. Значително се засили Хановер со него, иако назад Фелипе уште многу киксува и не се покажа како добра замена за Погатец досега.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Значи Хушти од Хановер каков цар е, Хановер си го врати од Зенит за 700.000 ЕУР и растура дечкото. Значително се засили Хановер со него, иако назад Фелипе уште многу киксува и не се покажа како добра замена за Погатец досега.
Погатец е најголем киксер во Бундеслигата моментално откако премина во Волфзбург

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom