JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Вака беа напалени и Хофенхајм првата сезона во Бундес ама на крај ништо не направија мислам 6-7 место завршија.
NICE ONEТимот што ќе го победи Баерн денеска
36 Lars Unnerstall, 4 Benedikt Höwedes, 14 Papadopoulos, 32 Matip, 23 Fuchs, 13 Jones, 33 Neustädter, 17 Farfan, 10 Holtby, 31 Draxler ,25 Huntelaar.
Не зафркавај Ченто, 31 пати по ред Дортмунд беше без пораз па ете денес падна серијата и да ти кажам ова е добредојдено, малку да се спуштат на земја дечкиве, посебно „ѕвездите“ како Геце, Ројс и Левандовски кој мислам дека со 80% можат да врват во Бундеслигата. Е немат.Напалени Шалке ко по обичај....Али ќе ги добиеме,треба посериозно у напад малце,лабави ми се некако,а имаа добри прилики за гол.
Ете и Дортмунд полека влага во лузерска форма,такада битна ќе е победава денес,не смее да се изгуби...
Ако сум фан на Баерн но те подржувам во ова што го кажа..и лани Дортмунд имаа пораз то ест лошо им тргна имаа пораз со Херта и тоа дома па потоа со Хановер...така да мене ништо не ми значи овој пораз на Дортмунд секогаш лошо сте почнувале али потоа влегувавте во ритам е сега ке видиме дали ке биде и оваа сезона ваква се сомневам но ајде да видиме..инаку денес Франкфурт-Дортмунд реално не знам како ке биде резултатот...али редно е овие да кикснат то ест Дортмунд да забележи али мислам дека ке биде сепак малку тешко.Не зафркавај Ченто, 31 пати по ред Дортмунд беше без пораз па ете денес падна серијата и да ти кажам ова е добредојдено, малку да се спуштат на земја дечкиве, посебно „ѕвездите“ како Геце, Ројс и Левандовски кој мислам дека со 80% можат да врват во Бундеслигата. Е немат.
Неможе некој да ми каже дали го имаше карвахал во тимот на колото од викендов?
Погатец е најголем киксер во Бундеслигата моментално откако премина во ВолфзбургЗначи Хушти од Хановер каков цар е, Хановер си го врати од Зенит за 700.000 ЕУР и растура дечкото. Значително се засили Хановер со него, иако назад Фелипе уште многу киксува и не се покажа како добра замена за Погатец досега.
Цел тим е кикс таму ама сепак беше добар лани во Хановер.Погатец е најголем киксер во Бундеслигата моментално откако премина во Волфзбург