то е тоlike i sayed
За утре :
Наполи-1
35евриќи не се многу, но шта је ту је--- надополнето: 26 септември 2012 во 06:30 ---
Добро Милан не е редно да тепа ? Плус Калјари им беше братскиот тим мислам, си го имаат на ти го дај ми го.... Заедно со Рома ГГ , добар Дабл според мене...
лесно!!!ај да пробам на едно ливче
милан 1
интер милан 2
за ситно...
Дај за утре нештото е то
Бајги народ денеска добитен па и ја кус да не останамАрсенал - 1
Хелсинки -1
Леверкузен - х2
Алтетико - 2
на 700 - 3000
а колку е 2 на пелистер??? и кај ја има??? толку сигурно е дека пелистер тепа или навивачки ти е??? за утре еве мене сигурна ми е победата на канту против нимбурк, кошарка. се игра во италија, ама коеф незнам колку би бил...За утре некоја утакмица до 1.4 коеф да ја врзам со Пелистер?
1,60 на бет365. Незнам дали е сигурно, ама овие Баби се ептен слаби.а колку е 2 на пелистер??? и кај ја има??? толку сигурно е дека пелистер тепа или навивачки ти е??? за утре еве мене сигурна ми е победата на канту против нимбурк, кошарка. се игра во италија, ама коеф незнам колку би бил...
а колку тепа пелистер на првата?1,60 на бет365. Незнам дали е сигурно, ама овие Баби се ептен слаби.
5:0. Најверојатно ќе излези со втор тим утре за да ги одмора за недела играчите, ама и тие од втор тим сакат да се докажат и изборат за место. На вакви утакмици ако не се докажат кај шо ќе играт 90 минути, каде? Заради то ќе ја играм 2ка.а колку тепа пелистер на првата?
кошарката би требало да е 100% сигурна, ама ти велам, незнам колкав коеф ќе дадат. се игра во италија, канту ќе биди исто како дома, плус се игра за место во евролигата. плус, пред некој ден канту ја тепа сиена, која е ослабена, но сепак е доволно силна за во италија и сигурно е појака од нимбурк. ова ти е како инфо од мене, па како сакаш...5:0. Најверојатно ќе излези со втор тим утре за да ги одмора за недела играчите, ама и тие од втор тим сакат да се докажат и изборат за место. На вакви утакмици ако не се докажат кај шо ќе играт 90 минути, каде? Заради то ќе ја играм 2ка.
Се мислам со Анжи да ја врзам, ама тие не ми се сигурни.
Ја пуштив со Чековски Медведи Н1(-5,5) со партизан па ќе видиме шо ќе бидикошарката би требало да е 100% сигурна, ама ти велам, незнам колкав коеф ќе дадат. се игра во италија, канту ќе биди исто како дома, плус се игра за место во евролигата. плус, пред некој ден канту ја тепа сиена, која е ослабена, но сепак е доволно силна за во италија и сигурно е појака од нимбурк. ова ти е како инфо од мене, па како сакаш...