Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
Куардадо е брз
Ayyy ama gi potceni :/ Romulo se pokaza kako mnogu borben igrac,toj ronkalja ne go znam a Cuardado e mn nezgoden 1vs1 taka da treba so respect da se pocne utakmicava i da se nadevame deka fiore ke se izgubi vo ovaa 3-5-2 formacija koja pocnaa da ja forsiraat Ipak cela sezona guravme so taa formacija sigurno znaeme koi se nejzinite slabostiСпоред изгледов на формацијава ( иста тактика) на секоја позиција имаме за класа подобар играч од овие на Фиорентина освен можеби ЈоЈо, али другите 10 наши се каде каде поквалитетни од овие на Фирентина... Кои се тие ромуло, ронкаљиа, куардадо и остала багра .. Немој да ме јебеш .. Се друго освен 3 бода за мене е неуспех на утакмицава ...
Азамоа ќе го чува Куардадо и нема да мрдне ... Барзаљи или Киелини ќе го затворат ЈоЈо и крај на надежите на Фиорентина.. Значи против Киево го затворивме Пелисиер и типците не направија ниедна шанса... Затвори го ЈоЈо не му давај простор за игра и 80% од работата во одбрана е завршена .. Азамоа може за доручек да го изгрицка Куардадо ...Ayyy ama gi potceni :/ Romulo se pokaza kako mnogu borben igrac,toj ronkalja ne go znam a Cuardado e mn nezgoden 1vs1 taka da treba so respect da se pocne utakmicava i da se nadevame deka fiore ke se izgubi vo ovaa 3-5-2 formacija koja pocnaa da ja forsiraat Ipak cela sezona guravme so taa formacija sigurno znaeme koi se nejzinite slabosti
Da , da .Вечерва ја победуваме и ќе бидеме 44 меча без пораз (ако не се лажам)
Се е ова во ред само кај ти е најголемото засилување за фиорентина сезонава Борха Валеро за кој беа заинтересирани и Јуве претходно? Има голем квалитетАзамоа ќе го чува Куардадо и нема да мрдне ... Барзаљи или Киелини ќе го затворат ЈоЈо и крај на надежите на Фиорентина.. Значи против Киево го затворивме Пелисиер и типците не направија ниедна шанса... Затвори го ЈоЈо не му давај простор за игра и 80% од работата во одбрана е завршена .. Азамоа може за доручек да го изгрицка Куардадо ...
Лајк за Панче..Панче Малдини стаил лајк на ЈувентусМК на фб... готово отиде серијата од 44 утакмици без пораз,несреќа е чоеков
како да го банирам?
Каде бе со Giaccherini a Marchisio на клупаUFFICIALE: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Giaccherini, Asamoah; Giovinco, Quagliarella. FORZA JUVENTUS !
AJDEEE JUVEEEE GAZIIIIIIIIIIIIIIIIII GIIIIIIIIIIIII
--- надополнето: 25 септември 2012 во 20:13 ---