- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Се да им ***** што убаво ми беа стаени у понеделник сите од 12 до 8 па после 4 дена раат ....сеа од 12 до 2 па од 4 до 6 па у среда од 9 до 11 па од 6 до 8 ....глупости живи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма за црн к.р не го бива овој распоред, 3 дена треба да одам да слушам само еден предмет. Предавања среда, вежби петок од 6 до 8, лабораториски којзнае кој ден.Се да им ***** што убаво ми беа стаени у понеделник сите од 12 до 8 па после 4 дена раат ....сеа од 12 до 2 па од 4 до 6 па у среда од 9 до 11 па од 6 до 8 ....глупости живи.
некој да сподели информација за Илиевска м-р Наташа и СМИЛЕ по дискретна м. , како предаваат , лесно ли се мине такви работи
--- надополнето: 24 септември 2012 во 10:39 ---
јас имам 4 различни ... а 2 дена слободен , стварно им е утнат распоредов![]()
Ok , vo rasporedov za prva godina 3 grupa, a opsto za site nema koga e profesionalni vestini (angliski jazik), koga planiraat da go vmetnat vo rasporedot ovaj predmet ?
Isto taka dali nekoj znae od site predmeti od prv semestar po koi imame laboratoriski vezbi, koga ke se pocni so toa, kolku casa ima vo nedelata ?
Да, да сигурно без пауза.Тоа филмови на друг.Абе луѓе, ќе си бидете/ме по цел ден на факултет, тоа поарно да го сфатите уште од сега. Прошлата година сите бевме секој ден по една смена. Радувајте се што ви немаат ставено од 8 сабајле до 14.00 без паузи... има да почнете да паѓате.![]()
Да, да сигурно без пауза.Тоа филмови на друг.
Сакаш да кажеш немаше паузи од по 5 до 15 минути на саат / саат и пол ?
Прва кога бев имав од 9 до 6-7 со пауза од 10 минути на секои 50 минути, но барем беше се во еден ден цел предмет, а не сега треба да одам 3 дена за еден предмет.
Ако сметаш дека 5-10 минути ти се доволна пауза за после неколку часовно активно следење на предавање/вежби, во ред... ама за толку време не можеш ниту малку да си го одмориш мозокот и да се вратиш колку-толку свеж за следното предавање.
И не се бунете за тоа дека сте биле до 8 саатот во петок, на никој не го интересира од кај сте, дали имате автобус и дали треба да си одите. Факултетот работи од 8 - 20.00... ако толку сакаш да си идеш дома, слободно иди си, никој не те држа со сила да седиш.