МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
БУБАЛИЦИ (THE BIG BANG THEORY)

Земја на потекло: САД, производство 2007 година
Улоги: Јони Галецки, Џим Парсонс, Кали Куоко
Жанр: Комедија
Емитување: Понеделник - петок во 19:00 часот

:D

Ебате преводот на The Big Bang Theory...."Бубалици".... Бог да чува.

Мислев според сериите друже, а не политика да мешаш. Сител ќе даваат 3,4 серии од нетурско и неиндиско потекло, а Канал 5 според најавите само 1. Инаку и двата канала ми се исти, зашто и да ги дадат тие серии ќе ги бутнат во термин кој не е соодветен за гледање како 1 по полноќ, така да исто ти е. А за Лила и остала багра не коментирам. :)
нееее, не мешав политика ич, само како временски период го земав А1! Али како и да е, се разбираме. Нема квалитетна телевизиска програма во Македонија ( од страна на домашните канали ). :)

MТВ избрзаа и пуштија мал дел од новиот дизајн на Дневникот
0sWJ6.jpg

ова го пуштија 5 минути да стои во сеуште стариот дизајн на вестите од спортот :)

Шо е фората со какви ќе им се знакчињата?

Нејќев да серам за биг бенг, ама специфичен хумор е, се гледа уште по преводот како ќе ги преведувааш шегите, кои ионака би изгубиле поента и правилно преведени.

И се најдобро почна новиот дневник...и удри братче на пропаганда ДДВ-то нема да каснело :pos: Па уште ко ќе го слушниш прочитано од екс А1 новинар - priceless :tapp:

MTB 2 уште не е ребрендирана изглеа ...

Реков јас, џабе шминки, нови водители, логоа и луксузирање на се и сешто, никогаш нема да бидат вистински јавен сервис дур немаат независен уредувачки тим.

Абе убаво за око, ама содржината треба да е битниот момент. Демек ако го стават Горан Петрески како спикер ќе имаме независен информативен канал ? ајде можеби нешто ќе се смени, оптимизам.

Добро, само кај мене звукот и сликата не се синхронизирани?! Ова уште кога игравме со Хрватска го забележав и до ден денес не е поправено? Можно е да е од кабловскиот оператор?

Добро, само кај мене звукот и сликата не се синхронизирани?! Ова уште кога игравме со Хрватска го забележав и до ден денес не е поправено? Можно е да е од кабловскиот оператор?

Не знам ама веќе некое време го имаат тој проблем со синхронизацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom