Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Не е тука некаде, понапред е.
Добро што вика Ио за вкусови не се разговара освен ако некој ја сквернави Анне-то така да ок за мене сепак пилотот е подобар малце од гол пиштол иако тука некаде ми се и двете ептен блиску

Кога ја хејтав Барса не ти чинеше, сега пак не ти чини... :cool:
Не подлегнувај на притисоци :)
Авионот е мајка на сите катастрофи, се друго доаѓа после него, Гол Пиштол, Hot Shots итн...
Siena rulZ :)
А да Авионот може вода да му носи на Naked Gun!!!

Да се собериме сите што мислеме дека пиштолот е подобар од авионот. <3 :D

Tука има друга власт, затоа слободно можам да ти кажам дека имаш лошо споени жички. :pos:
I keed. Тука те сакаме. Тука е хармонија. Еве Мара е албанец, и така се понаша, планински, ама пак го сакаме.

Ио, пази сега... Шкорпи да глеаш six feet under, глуми Michael C. Hall и е геј.

Преродбата продолжвуа!

Tука има друга власт, затоа слободно можам да ти кажам дека имаш лошо споени жички. :pos:
I keed. Тука те сакаме. Тука е хармонија. Еве Мара е албанец, и така се понаша, планински, ама пак го сакаме.

Ио, пази сега... Шкорпи да глеаш six feet under, глуми Michael C. Hall и е геј.

Преродбата продолжвуа!

Ми ја збореле серијата, се мислам дали да ја гледам :D

Плух не ги сакал многу мокјујукјѕументарите :pos: Не е убаво сам да се пие толку алкохол...

Ми ја збореле серијата, се мислам дали да ја гледам :D

Чекај бе, сега ми текна. Ја имам гледано, ама само две сезони. Колку и ма вкупно?
--- надополнето: 23 септември 2012 во 23:05 ---
Многу подобра е од Вил и Грејс, верувај.

Вил и Грејс ги обожавав, ама ова не е ни блиску до комедија шт го предлагате :)

Прекинав после не знам која сезона да ја гледам. Знам некоја депресија ме фати гледајки ја и не можев понатаму. После фатив Вил и Грејс да гледам. И пак депресија ме фати поголема.

Pluh, do you like movies about gladiators?

Да не планираш Spartacus серијалот да му го препорачаш? :D

И како бе Вил и Грејс да те однесат во депресија? Мене баш ми дигаат рапсоложение :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom