Фронтменот на Грин Деј полуде на сцена

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
За време на настапот на iHeartRadio фестивалот, Били Џо Армсторонг им се налути на организаторите на фестивалот и во бес, ја прекина својата изведба видливо изнервиран, пренесува NY Daily News.
frontmenot-na-grin-dej-polude-na-scena-102296.jpg

Фронтменот на групата Грин Деј им се налути на организаторите, бидејќи нивниот настап беше скратен за 20 минути, за да може Ашер, кој настапуваше по нив, да добие повеќе време на сцената. Кога пејачот виде дека има само уште неколку минути за пеење, ја прекина својата изведба, покажувајќи го часовникот кон публиката.
„Ми давате само уште една минута? Па, јас настапувам од 1988 година, не сум јас Џастин Бибер“, луто реагираше Били, а кога конечно го изгуби трпението целосно полуде и започна сп гитарата да удира низ сцената во Лас Вегас.
виа кајги
Му ги поштовам зборојве:

"I've been around since 1988...I'm not fucking Justin Bieber you motherfuckers" - Billie Joe

Не знам што е финтава со познативе, се прават демек хејтери на Џастин Бибер за да добијат на слава? Мислам стварно глупо од негова страна да кажува такви глупоси. Ако стварно не ти се свиѓа како е организирано, можеш мирно да си го напуштиш концертот.

Што е право право е, они му скратиле од времето што требало да биде негово во корист на Usher. Оправдана реакциjа

Што е право право е, они му скратиле од времето што требало да биде негово во корист на Usher. Оправдана реакциjа
Во ред тоа, ама што му треба да навредува девојчиња не знам?. :rolleyes:

Фејк е ова бе ... но ако не е....

Па кој кур демек не бил Џастин и сеа дека пеел од 88ма треба да го остават на сцена да пеј до 2088? демек кој е тој што добил 1 минута.?? па организаторите тоа го прават ако речат и 14 секунди ке добие, тој од тоа живее, со вакво понашање искрено јас кога би бил организатор би го пуштил обезбедувањето да го претепаат пред сите таму како некое педерче, ИЧ ИЧ не го сакам Џастин Бибер ама искрено еден ќеф ке ми биде сега и Џастин да го заеби нешто овај педеров, искрено го замразив сега (секако ако не исценирано ама така ми изгледа :) ) И е среќен што поради тоа понашање публиката не замина и секако што не јаде ќотек....лигуш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom