Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

MrzaRules

Гостин
Е овоа е таа игра шо ја сакам, имаме предност и не се повлекуваме!!Ја нагазуваме топката и ја држиме, не дозволуваме противникот да игра!А стариов шо праи со изменава бе, Манџо го вади, Мартинез го ставаo_O

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Son Heung-Min :).

Откако го стави второ Мартинез место Манџо овие неможеа топка да земат едно време рече коментаторот на Скај 70 и нешо паса напраиле Баерн непрекинато без некој од Шалке да ја допре топката.

Прво полувреме многу слабо тргнавме Манџукич цела утакмица се посра мислам цело време на лева нога, Милер исто прво многу слабо незнаеше да подаде грешки , али второ се опраи изигра ѕверски еден гол една асистенција, Крос неправам муабет каков елегантен играч ѕвер,Швајни се враќа на старата форма.

Едина критика што повторно на моменти некој се глупира прво БОатенг коа сакаше Зидан да го измитира ролинзи ќе праел и второ коа му ја зема Фарфан на Бадштубер кој чекаше предолго.

M

Mario Gómez

Гостин
Малце се бунат, се согласувам со Баернфан, имаат во секој натпревар по некој глуп кикс, Данте два пати тргна нанапред у Лусио стил и ја заеба работата и Мартинез покриваше за него. Да не зборам колку утка е работата со Бадштубер шо игра страниченн бек. Незнае кај да се постави и бескорисен е во напад. За Боа не приметив нишо, од него сум многу задоволен, константно се подобрува и нема многу глупи одлуки како порано.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
Prosecno prvo poluvreme, no zatoa nashite momci vo vtoroto poluvreme ja demonstriraa igrata koja tolku dolgo ja ocekuvavme i posakuvavme , igra koja nikoj ne ostava ramnodushen,tika-taka igra koja e nalik na onaa na Barselona i shpanskata reprezentacija, ne velam deka treba da se obiduvame da ja kopirame barselona no treba da napravime edna tavka tika-taka igra so kratki dodavanja izemeshana so dopolnitelna agresivnost posebno na sredinata na terenot , najvazno e shto zasega cekorime vo vistnska nasoka na pobednicki pateki se dvizime, se nadevam deka toj pobednicki mentalitet shto go nametnaa ushte na startot od sezonata ke trae najdolgo shto moze, imame ekipa za najvisok dostrel na site poljinja i strasno dobra klupa koja moze vo momenti na slabost i nevnimanie da go reshi sekoj natprevar, FORZA BAYERN.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Son Heung-Min :).

Откако го стави второ Мартинез место Манџо овие неможеа топка да земат едно време рече коментаторот на Скај 70 и нешо паса напраиле Баерн непрекинато без некој од Шалке да ја допре топката.

Прво полувреме многу слабо тргнавме Манџукич цела утакмица се посра мислам цело време на лева нога, Милер исто прво многу слабо незнаеше да подаде грешки , али второ се опраи изигра ѕверски еден гол една асистенција, Крос неправам муабет каков елегантен играч ѕвер,Швајни се враќа на старата форма.

Едина критика што повторно на моменти некој се глупира прво БОатенг коа сакаше Зидан да го измитира ролинзи ќе праел и второ коа му ја зема Фарфан на Бадштубер кој чекаше предолго.
Боатенг е најстандарден од утакмицата со Сити лани на Алианц па до ден денес увек од 1 до 10 игра 7,8 константно без никакви падови...Едино денес без потреба направи глуп потег,сакаше да изигра ала Зидан без потреба и можеше срање да биде али добро...

Данте е исто константен само некако под импресии ми игра,ко да не му се верува дека игра за Баерн иначе еден на еден со Хунтелер коа искочи ЛАЈК А БОС изигра!
--- надополнето: 22 септември 2012 во 18:19 ---
Највише што поштувам е 2 Шанси-2 гола! Тоа е тоа што дооолго време му фалеше на Баерн во вака тесни и тешки дуели...И најјако е што секоја може да даде гол,нема више Робен само или Гомез само,сега дури и Лам може да даде гол без проблем во добро одработена акција...

Мартинез малце фалеше да ја закуца од корнер кога убација.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.172
Нели треба Bayern uber alles да речиш т.е напишиш???
--- надополнето: 22 септември 2012 во 23:00 ---
И дај бе потсетете ме кога ќе имате утакмица нареден викенд сакам еднаш да ве гледам

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нели треба Bayern uber alles да речиш т.е напишиш???
--- надополнето: 22 септември 2012 во 23:00 ---
И дај бе потсетете ме кога ќе имате утакмица нареден викенд сакам еднаш да ве гледам
У Вторник у 8ипол играме со Волфсбург вонредно коло....И да не гледаш пошто ова прераснува полека во уметност :D

M

Mario Gómez

Гостин
Да се потсетиме на два јаки голчиња на Милер, најјаки според мене.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
И лани почнавме со победи,13 утакмици без примен гол,ама не играа волку добро....

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Еуроспорт вршеше пренос на натпреварот со Шалке? Неможев да гледам па ако имало пренос може ќе дадат реприза o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom