M
MrzaRules
Гостин
Конечно насмеани Ули Хенес и Румениге да ги видам ![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
Боатенг е најстандарден од утакмицата со Сити лани на Алианц па до ден денес увек од 1 до 10 игра 7,8 константно без никакви падови...Едино денес без потреба направи глуп потег,сакаше да изигра ала Зидан без потреба и можеше срање да биде али добро...Son Heung-Min.
Откако го стави второ Мартинез место Манџо овие неможеа топка да земат едно време рече коментаторот на Скај 70 и нешо паса напраиле Баерн непрекинато без некој од Шалке да ја допре топката.
Прво полувреме многу слабо тргнавме Манџукич цела утакмица се посра мислам цело време на лева нога, Милер исто прво многу слабо незнаеше да подаде грешки , али второ се опраи изигра ѕверски еден гол една асистенција, Крос неправам муабет каков елегантен играч ѕвер,Швајни се враќа на старата форма.
Едина критика што повторно на моменти некој се глупира прво БОатенг коа сакаше Зидан да го измитира ролинзи ќе праел и второ коа му ја зема Фарфан на Бадштубер кој чекаше предолго.
Нели треба Bayern uber alles да речиш т.е напишиш???FORZA BAYERN.
У Вторник у 8ипол играме со Волфсбург вонредно коло....И да не гледаш пошто ова прераснува полека во уметностНели треба Bayern uber alles да речиш т.е напишиш???
--- надополнето: 22 септември 2012 во 23:00 ---
И дај бе потсетете ме кога ќе имате утакмица нареден викенд сакам еднаш да ве гледам
Вршеше пренос Еуроспорт 2, даваат реприза само незнам кога точноЕуроспорт вршеше пренос на натпреварот со Шалке? Неможев да гледам па ако имало пренос може ќе дадат реприза![]()