Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Neuer,Lahm, Boateng, Dante, Badstuber,Gustavo, SchweisnteigerMüller, Kroos, Robben,Mandzukic

Starke, Rafinha, Tymoshchuk, Martinez, Can, Shaqiri, Pizarro

Заебано ќе биде Бади против Фарфан.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Зашто Кан не игра лев бек не ми е јасно....Дечкото играше топ во супер купот,за разлика од Бадштајгер е многу поподвижен и поише му одговара позицијата....

Очекувам голови од Швајнштубер...

M

Mario Gómez

Гостин
Заебано ќе е, тешко! Без Рибери ќе кочи малку нападот, гледам и Густаво игра, се одлучил Јуп за подефанзивна формација. А баш се надевав дека Мартинез и Шаќири ќе играат.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Заебано ќе е, тешко! Без Рибери ќе кочи малку нападот, гледам и Густаво игра, се одлучил Јуп за подефанзивна формација. А баш се надевав дека Мартинез и Шаќири ќе играат.
Isto i jas mislev Bobi ama ajde vtoro poluvreme mislam deka ke vlezat Martinez i Shaqiri zosto Milerot i Mandzo se tapa nemozat eden asalen pass da dadat i zatoa ni slakira napadot .

M

Mario Gómez

Гостин
Нападот е мизерен, Милер борбен ама неможе да одиграат нишо со Манџукиќ мизеријата, мора да се смени нешо оти нема гол да дадеме.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Милерот е добар,ама со пасовите е проблематичен,иначе фантастично се отвара и позиционира...

А денес највише Хејнкес го игра дека е топ во дефанзива и трча како коњ.

Мартинез треба да влезе,ќе се добие на компактност поише и Швајни ќе може да се истури уште понапред.Густаво заебава со тоа пасовите што ги утиња под притисок.

M

Mario Gómez

Гостин
Милерот е добар,ама со пасовите е проблематичен,иначе фантастично се отвара и позиционира...

А денес највише Хејнкес го игра дека е топ во дефанзива и трча како коњ.

Мартинез треба да влезе,ќе се добие на компактност поише и Швајни ќе може да се истури уште понапред.Густаво заебава со тоа пасовите што ги утиња под притисок.
Тоа да за Густаво, сигурен сум дека ќе влезе Мартинез. Ама и Робен ми шкрипи малце далеку е од стариот Робен, трча и додава ама нема самодоверба. Фали Рибери многу, и hate to say this фали и Хомез. :oops:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нападот е мизерен, Милер борбен ама неможе да одиграат нишо со Манџукиќ мизеријата, мора да се смени нешо оти нема гол да дадеме.

Реално и немаше некоја посериозна прилика,освен тоа со глава што утна...Рака на срце таа стоката Пападопулос со Хеведес и Матип се цврсти во одбрана...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Mandzo mora da bide poaktiven i Milerot da ja podobri pass igrata i rezultatot sam po sebe ke si dojde , se razbira pozitiven za nas .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Тоа да за Густаво, сигурен сум дека ќе влезе Мартинез. Ама и Робен ми шкрипи малце далеку е од стариот Робен, трча и додава ама нема самодоверба. Фали Рибери многу, и hate to say this фали и Хомез. :oops:
Робен игра поише тимски,и му фали ладнокрвноста.Ко да има трема кога е сам пред гол,го тупи невидено,порано без проблем решаваше голмани...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ....Крос момаков убија!!!

А еве го и Милер...Затоа игра копилето,пошто е жилаво и среќно!

M

Mario Gómez

Гостин
Ауу као на плејстејшн! Се извињавам шо го критикував... Меси може да му носи! :vozbud:

Додека во меѓувреме на северот. HSV <3

Kajgana Shop

На врв Bottom