Boardwalk Empire

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
Многу ми е мака кога олку добра серија не сум гледал порано, ама пак подобро некогаш отколку никогаш. Ми седеше во компјутер една година, а ја изгледав во два дена и многу сум среќен што сега сум еден "дел" од серијата, што ја запознав и ја засакав. Имам многу да пишувам за серијава, а немам време. Само жал ми тоа што му се деси на имењаков. Нема да е исто без него.
Бордвок Емпајр - РЕМЕК ДЕЛО, како опис ќе го ставам емотиконов.
:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја барав вчера темава, никако да ја најдам...

Уште пет дена до третата сезона, I can't wait...

А дотогаш, еве ви два трејлери:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
се надевам овој со маската Хероу мислам се викаше, ќе испотепа се живо во серијава и хепи ендинг!! :D

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Гледам серијава има ептен добар рејтинг на imdb а и по интернетов има голем број на фанови. Планирам да почнам да ја гледам во скоро време.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
И јас ја почнав пред 2 недели, полека си ја гледам, сега сум при крај на првата сезона :) Одлична серија, разработени карактери, издржан плот, до сега феноменална! :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Супер епизода. Мислев дека лош избор беше ова time jump што напраја, ама еве сега видов дека не е никаков проблем.

Инаку...I love Richard. Отсекогаш бев на Team Nucky, не бев некој многу голем фан на Jimmy, но со Richard е поинаку. Сценаристите супер го напишале ликот. Од една страна, тој е трагичен лик, а од друга, ладнокрвен убиец, но сепак секогаш навиваш за него.

Manny ми се допаѓаше, нејќев да го убијат. Се надевав дека ќе работи со Nucky, ама ништо...

Chip Rosetti is a mother effing psycho. I like him.

Како сакаат нека прават, ама Micky Doyle да не го убиваат. Hи носи супер комични моменти. :P

D

dystopian

Гостин
What the fuck is life if it's not personal?!

Според првата епизода и трејлериве, имам некое чувство дека Џип Розети ќе ми стане еден од омилените ликови иако сум прилично сигурен дека нема да ја преживее сезонава.

Ѕвер.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
What the fuck is life if it's not personal?!

Според првата епизода и трејлериве, имам некое чувство дека Џип Розети ќе ми стане еден од омилените ликови иако сум прилично сигурен дека нема да ја преживее сезонава.

Ѕвер.
Кучето... :icon_lol:

Јас се надевам дека ќе преживее, уште од првата епизода знаев дека ќе биде супер лик.

D

dystopian

Гостин
Кучето... :icon_lol:

Јас се надевам дека ќе преживее, уште од првата епизода знаев дека ќе биде супер лик.
Кучето... :D

Суптилна закана, можеби?

Уф, да видиме.
Ги навреди Наки Томпсон, Арнолд Ротстин, Лаки Лучијано и Мејер Ленски, со тоа добива поени за badassery ама губи поени "потребни за преживување".

Тешко дека ќе успее да излезе на крај против ваков лајн-ап, плус Наки е главен лик да не заборавиме. Е сега ако Ричард му се придружи на пример, друго ќе биде. Шпекулирам, ама да, сигурен сум дека Розети умира сезонава... само се надевам дека ќе умре во последните епизоди за да го гледаме што е можно подолго.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Кучето... :D
Ги навреди Наки Томпсон, Арнолд Ротстин, Лаки Лучијано и Мејер Ленски, со тоа добива поени за badassery ама губи поени "потребни за преживување".

Тешко дека ќе успее да излезе на крај против ваков лајн-ап, плус Наки е главен лик да не заборавиме. Е сега ако Ричард му се придружи на пример, друго ќе биде. Шпекулирам, ама да, сигурен сум дека Розети умира сезонава... само се надевам дека ќе умре во последните епизоди за да го гледаме што е можно подолго.
I love that part. :cuc:

" You smug, tight midget...creeping around like a dentist with the ether. " ...:icon_lol:
Се надеван и Ротстин дека ќе остане подолого и сакам да му ја прошират улогата, да не е базиран стрикно на вистинскиот Арнолд.

Kajgana Shop

На врв Bottom