Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ај, ми треба помош......
Само што ми стигна меил со корисничко име и пасворд за најавување на iknow, пробав да се најавам не можа. грешка ми дава,отворив некако на students.finki и ми пишува корисник: бројот на индекс ми го пишува, после Live ID: Немате Live ID ми пишува и привремена лозинка има таму. Што да правам дај помогнете ми, семестар немам пријавено, ни предмети ни ништо, се префрлував од друг факултет, и врска немам :D

StringerBell

Rules change. The game remains the same.
Член од
13 септември 2012
Мислења
120
Поени од реакции
132
8_88 Смиле е легенда :pos:
Пред 2 години конечна математика усно претпоследна сесија доцни, доаѓа дава листовите со прашања, датумот стоеше 2006 или 2007 година не ми текнува :pos:
Последните 3 прашања првпат ги гледаме и му велиме дека не сме го учеле тоа, само рече колеги го има тоа во книгата .
Tаа дебелата на англиски што плативме 700 денари да ја копираме, а никој не ја ни отвори :pos:

Бакева ќе се изнапишуваат, малку и знае да се забрај со пишување и да задржи подолго време, среќа кога ги убија алфите не задржа 2-3 минути инаку ќе се тресевме зашто од горна зграда требаше да одиме во долна и го испуштивме делот со пукањето .
Тоа што го предава Бакева барем знаеш тоа ќе го даде на колоквиум, не да дава сосема некој нови работи што ги немате запишано.

Јас би одел кај Бакева Калкулус, но да знаат дека нема попуштање кај неа ниту пак врски да не помислувате да фаќате. Ептен е принципиелна, 1 бод да ти фали сметајте дека нема шанси да го добиете кај неа.
Ако треба да се бира од Ванчо , Бакева и Смиле, дефинитивно не би го одбрал Ванчо.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Ај, ми треба помош......
Само што ми стигна меил со корисничко име и пасворд за најавување на iknow, пробав да се најавам не можа. грешка ми дава,отворив некако на students.finki и ми пишува корисник: бројот на индекс ми го пишува, после Live ID: Немате Live ID ми пишува и привремена лозинка има таму. Што да правам дај помогнете ми, семестар немам пријавено, ни предмети ни ништо, се префрлував од друг факултет, и врска немам :D
Штом си се најавил на students.finki автоматски си најавен и на iknow системот, синхронизирани се тие. Најави се пак на students.finki, па оди на iknow, стегни на ВЛЕЗ и внатре си :)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Штом си се најавил на students.finki автоматски си најавен и на iknow системот, синхронизирани се тие. Најави се пак на students.finki, па оди на iknow, стегни на ВЛЕЗ и внатре си :)
не можам, ми пишува најавата не е успешна o_O

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.238
Поени од реакции
1.297
Кога ќе се најавам на iknow системот, во полето со предмети, ми пишува дека Концепт за развој на софтвер ми предава Ѓорѓевиќ Дејан а Основи на софтверски инжинерство ми предава Јакимовски Боро. Е сега, според распоредот на ФИНКИ,
Професор по КРС ми е Ацковска Невена, а по ОСИ - Димитриовски Ивица. Ова е некоја грешка или јас не го разбирам системот најдобро? :D

P.S. За 3та група прашувам :D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Луѓе, верувајте дека сакаме да ви помогнеме, ама сепак најубаво е да си прашувате на студентски прашања и да праќате тикети на iKnow системот.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Кога ќе се најавам на iknow системот, во полето со предмети, ми пишува дека Концепт за развој на софтвер ми предава Ѓорѓевиќ Дејан а Основи на софтверски инжинерство ми предава Јакимовски Боро. Е сега, според распоредот на ФИНКИ,
Професор по КРС ми е Ацковска Невена, а по ОСИ - Димитриовски Ивица. Ова е некоја грешка или јас не го разбирам системот најдобро? :D

P.S. За 3та група прашувам :D
Професорот Боро рекол дека немора да се избере група, битно е да ги имаш избрано точните предмети. Изгледа не им е средено, измешани се професорите.

Иначе многу малце имаат успешно пријавено семестар. Ќе се наполнат пари сега кога ќе треба да се плаќа за касно запишување семестар.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.020
Поени од реакции
12.691
не можам, ми пишува најавата не е успешна o_O
И мене исто колега, а и јас се префрлам од друг факултет. Испратив јас билет па чекам сега.

Иначе 3 група денес од 5 часот Калкулус, се пред тоа е вежби и нема да го држиме, така рече Невена средата.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.238
Поени од реакции
1.297
Професорот Боро рекол дека немора да се избере група, битно е да ги имаш избрано точните предмети. Изгледа не им е средено, измешани се професорите.

Иначе многу малце имаат успешно пријавено семестар. Ќе се наполнат пари сега кога ќе треба да се плаќа за касно запишување семестар.
Па малце е глупо што ние како бруцоши треба да пријавуваме семестар, Мислев дека тоа иде напоредно со запишувањето, али тоа е тоа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Па малце е глупо што ние како бруцоши треба да пријавуваме семестар, Мислев дека тоа иде напоредно со запишувањето, али тоа е тоа.
Уште на 8ми септември имаше ставено на страната дека до 14ти треба да пријавиме семестар, ние само електронски. Имаше детално објаснување чекор по чекор што треба да се направи. После го продолжија уште една недела и пак едвај пола од бруцошите имаат пријавено семестар. Неможам да сфатам.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Дали мислите дека од УГД Информатика би признале испити на ФИНКИ ако некој се префрли?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.020
Поени од реакции
12.691
Уште на 8ми септември имаше ставено на страната дека до 14ти треба да пријавиме семестар, ние само електронски. Имаше детално објаснување чекор по чекор што треба да се направи. После го продолжија уште една недела и пак едвај пола од бруцошите имаат пријавено семестар. Неможам да сфатам.
Па мене тек вчера ми стигна корисничкото име и лозинката, на пола од колегите исто вчера или завчера им стигнале. Затоа сите каснат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Па мене тек вчера ми стигна корисничкото име и лозинката, на пола од колегите исто вчера или завчера им стигнале. Затоа сите каснат.
Тоа е веќе друго, нивна грешка. мене уште на 5ти ми стигна.

G

gk77

Гостин
Колку од вас на ФИНКИ ве има со положено англиски на матура ? Се извинвам за менувањето на темата :)
јас!
--- надополнето: 21 септември 2012 во 18:32 ---
луѓе неможам да се најавам на iknow sistemov пробав со смени ја лозинката ја сменив и пак ми вика невалидно корисничко име или лозинка а се е точно . И уште нешто од кај да го најдам аcc i pass на courses на финки??!

Kajgana Shop

На врв Bottom