Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
^ Aбе ова тренинг ти е или генерална проба :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Овие фановите на Јунајтед(поголем дел) се ќе направат само мене(лично мене) да ме направат РЕТАРДИРАН. Шо и да напишам јас е глупост и нема врска. Проблемот не беше шо Евра беше напишан циган туку дека тоа циган беше напишано токму од мене. Сигурен сум кој и друг да го напишеше реакциите немаше да бидат такви какви што се.
Криво им е што во екоја прилика го бранам својот тим и им кажувам дека нивниот тим е помал од мојот.Значи чекаат минимален кикс од моја страна и веднаш буквално сите ми се фрлаат.
Но не ми пречи вооптшо, нека ме смеаат ретардиран, нивно право, нивното мислење ниту ќе ме направи попаматен ниту поглуп.
:pos:

Воа кути дома да са жалиш, мамооо на школто шо и да кажум сите ми са смеаатт.. :(

Уживи братче, са заебавум.. :P Mу са плашат на Biafran Jet Set и на тебе са истурават.. Оти не писнат на него пиздите? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
S

Stivie G

Гостин

Воа кути дома да са жалиш, мамооо на школто шо и да кажум сите ми са смеаатт.. :(

Уживи братче, са заебавум.. :P Mу са плашат на Biafran Jet Set и на тебе са истурават.. Оти не писнат на него пиздите? :D
Се жалам бе, нели сум у право? Знам дека од тебе е заебанција, ама останатите едвај чекаат. Ама пак ќе напишам, ниту попаметен ниту поглуп ќе ме направи нивното мислење....

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А јас цело време да ти мислам дека Јунајтед имале подобра ланска сезона од лузерите.
Фала брат, да не спомнеше ќе бев у заблуда.
Што е поризично со таа титула не симнаа од тронот :(
Сега они се најтрофејни :place:

2

~2A

Гостин
Ти бетер од навивачине на арсенал си бил бе со тие математики за профит и заработка:icon_lol:
Роден материјалиста сум.
И мора малце да го "разгибам" мозоков со математика да не закржлај....

А и признај во право сум. :sneaky:

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Роден материјалиста сум.
И мора малце да го "разгибам" мозоков со математика да не закржлај....

А и признај во право сум. :sneaky:
Добро де во право си, али кој навивач го заболе за профит освен навивачине на арсенал? Има ли такви навивачи освен нив?

S

Stivie G

Гостин
И не, не е до тоа што го нарекол Евра циган во воведниот пост, нека го иземе тоа, нека види други теми за дербиња како се отворени, не со 5 реченици само.
Жити се, на здрав мозок ретардиран ме правиш а? Земав отворив неколку теми за дерби натпреварите вклучувајки ја и последната тема за Реал-Барса каде само се напишани составите а ти тука ми викаш дека 5 реченици бил воведот. Кажи кој битен дел не е опфатен?
Уште ништо а?......
Ти препорачувам за следниот пат кога ќе сакаш да ме направиш ретардиран направи го тоа со аргументи а не со глупости.....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Добро де во право си, али кој навивач го заболе за профит освен навивачине на арсенал? Има ли такви навивачи освен нив?
Додуша и на нив не им е до профит.Они гледаат да го отплатат стадионот за да не паднат во криза иначе и нив не им се битни парите.

2

~2A

Гостин
Сакаш краток и јасен одговор од мене?
-Сакам да гледам фудбал,ништо повеќе!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште ништо а?......
Ти препорачувам за следниот пат кога ќе сакаш да ме направиш ретардиран направи го тоа со аргументи а не со глупости.....
Sakas da kazes temite na ElNinho, Che, SanIker i ostanati se samo 2 recenici? Okay then.

Nikoj ne te narece retardiran, samo potrudi se bolje drug pat. Pis.

S

Stivie G

Гостин
Sakas da kazes temite na ElNinho, Che, SanIker i ostanati se samo 2 recenici? Okay then.

Nikoj ne te narece retardiran, samo potrudi se bolje drug pat. Pis.
:pos::pos: од недостаток на аргументи ова нели? Демек темата е лоша и мора да биде најдобро напишана досега? Дали ќе го пишеше тоа ако некој друг ја отвореше темата? Знам читав од тебе во други теми дека воведот и не бил битен а сега одеднаш стана битен.........Директно не, но индиректно ме правиш ретардиран.........

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Темата на дискусија не е самата тема, туку натпреварот. Не замарајте како е отворена, како треба да биде, што и како, повеќе за тоа се збори него за самиот натпревар. А лекции по историја, титули, место на табела, претходна сезона и слични срања у темата за Премиер Лига нека идат. Тука се дискутира натпреварот во недела. За тие што барем малце се разбираат од фудбал, ќе си знаат дека на вакви мечеви не е релевантна формата на било кој од тимовите или било каква статистика.
Затоа шат да фак ап ако немате нешто паметно да кажете.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Kakov nedostig na crni argumenti be dete, 20 godini imas, alo, zarem ova lici na voveden post na tema, I fanovi na Arsenal ti se pobunija duri deka smeska ti e vovedot. Odi vidi kakvi temi ima za ligaskite el klasika od ovie fanovi ko za primer, a ne deka ti treba da vidis, imas dovolno staz na forumov da znaes so treba a so ne treba da odi u voved, samo teras inat.

Ali na veze teraj ajde , najgolem zaebavant si, odi sea pofali se u fan klub Liverpul kako si gi remetel fanovite na United.:vozbud:

P.s. Ne e biten ako sitnicarat nema ova nema ona ko anketa, a gluposti stavanje ne - vovedot e uvek neutralen.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Не е мое да кажувам, ама морам......дај бе клуч до утакмица...и онака нема ништо паметно да се пише до тогаш. Не дека после тоа ќе блескаат мисли на сите страни, ама пак....нека оладат малку одредени членови. Сте му се нафрлиле, ко да ви убил некој...а па и тој па земал во секоја манџа сол става.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom