Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
2

~2A

Гостин
Битно е, кој рече дека не е. Пред се' од економски аспект. За тимот.

Јас како фан, секогаш ќе го одберам титула во „пиФскиот куп“ наспроти играње во Куп на Прваци и испаѓање во група/осмина-финале.

Среќа за многумина што постои Купот на Прваци каков што е, инаку многу мала ќе беше разликата меѓу второпласираниот и 12тиот во лигата.

Znaci ako prvakot ne dobivashe titula,nemase da ima razlika pomegju prvoplasiraniot i 8miot vo ligata?

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Среќа за многумина што постои Купот на Прваци каков што е, инаку многу мала ќе беше разликата меѓу второпласираниот и 12тиот во лигата.
Само првиот е прв, а сите други се втори ти е логикава (y)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.574
тема се отваара вака, ако не знаеш да отвориш остави некој друг да ја отвори.. мислам јас темава ја имав отворено 2010 кога натпреварите помеѓу овие екипи сеуште се сметаа за дерби натпревари и Ливерпул сеуште се сметаше за најтрофеен клуб.. мала шала не е на одмет... ривалството и омразата помеѓу двата клуба, а богами и навивачите на двата клуба може да се осети дури и овде на форумов, а замислете како е во Англија :) навивачки очекувам Манчестер да победи иако не е во некоја најсјајна форма, посебно одбраната е климава и нестабилна, а реално Ливерпул ќе го јаде немиен :)

2

~2A

Гостин
Не ми е јасно како успеа да го извадиш ова?

Јас прашав

Znaci ako prvakot ne dobivashe titula,nemase da ima razlika pomegju prvoplasiraniot i 8miot vo ligata

Размисли,лесно е.

S

Stivie G

Гостин
тема се отваара вака, ако не знаеш да отвориш остави некој друг да ја отвори.. мислам јас темава ја имав отворено 2010 кога натпреварите помеѓу овие екипи сеуште се сметаа за дерби натпревари и Ливерпул сеуште се сметаше за најтрофеен клуб.. мала шала не е на одмет... ривалството и омразата помеѓу двата клуба, а богами и навивачите на двата клуба може да се осети дури и овде на форумов, а замислете како е во Англија :) навивачки очекувам Манчестер да победи иако не е во некоја најсјајна форма, посебно одбраната е климава и нестабилна, а реално Ливерпул ќе го јаде немиен :)
:pos: Шо има во таа тема повеќе од ова? Кој битен дел не е опфатен во ова тема? Дај не бидете смешни, еден како ќе ви каже останатите така играте. Вашето мислење го создавате врз основа како другите кажале......Ова важи за повеќето, не само за тебе.....Бедно била отворена темата, бла бла бла.......@Eric The King и тебе да те тагнам, да не це цитирам со истото

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Убав пример како НЕ треба да се отвори тема.

Воведот - индустриски градови, ривали, тоа и тоа. За секоја треба истото?

Баш обратно, правиш вовед на ОВОЈ натпревар, што СЛЕДУВА.

Оваа тема, 23 пати подобра отворена од твојата.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само првиот е прв, а сите други се втори ти е логикава (y)
Можеби си слушнал за изjaвата на најлегендарниот менаџер во историјата на Ливерпул, Бил Шенкли: If you're first, you're first; If you're second, you're nothing.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Убав пример како НЕ треба да се отвори тема.

Воведот - индустриски градови, ривали, тоа и тоа. За секоја треба истото?

Баш обратно, правиш вовед на ОВОЈ натпревар, што СЛЕДУВА.

Оваа тема, 23 пати подобра отворена од твојата.
За на Олд Трафорд натпреварот јас ќе отворам тема, ќе го отерам лузерпул во три пи*ке материне во 20 реда и сите што се против Ливерпул ќе ми речат дека темата е одлично направена!

За мене е бедно што во темата се навредува играч на Јунајтед, и напишав, никаде немам видено во тема за дерби натпревар да се навредува играч. После во коментарите секој пишува што сака, ама во тема. Е тоа е културата и фудбалското незнаење во преден план!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
За на Олд Трафорд натпреварот јас ќе отворам тема, ќе го отерам лузерпул во три пи*ке материне во 20 реда и сите што се против Ливерпул ќе ми речат дека темата е одлично направена!

За мене е бедно што во темата се навредува играч на Јунајтед, и напишав, никаде немам видено во тема за дерби натпревар да се навредува играч. После во коментарите секој пишува што сака, ама во тема. Е тоа е културата и фудбалското незнаење во преден план!
Ретко кој од јунаците се нафати за „циганот“: Сите се фатија за квалитетот на напишаното, информациите што се понудени, должината на текстот и слично.

Така да, сето твое овде напишано паѓа во вода.

И да, мене повеќе би ми било мило ако и во воведен пост „го тераш Ливерпул“ отколку да блескаш со срдечност, а во коментар подолу да почнеш „да го отеруваш“.

Не знам од кај ги копате овие стандарди.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Едно е да речеш дека темата е одлично направена, а сосема друго е едноставно да си преќутиш.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ретко кој од јунаците се нафати за „циганот“: Сите се фатија за квалитетот на напишаното, информациите што се понудени, должината на текстот и слично.

Така да, сето твое овде напишано паѓа во вода.

И да, мене повеќе би ми било мило ако и во воведен пост „го тераш Ливерпул“ отколку да блескаш со срдечност, а во коментар подолу да почнеш „да го отеруваш“.

Не знам од кај ги копате овие стандарди.
Тоа е според мене, за другите не ме интересира, а и никогаш не сум се побунил за тема отворена од навивач на друга екипа. Овде тоа ми фати за око па затоа искоментирав

п.с. Вовед си е вовед, после пишувај што сакаш(и ова е мое мислење)!

2

~2A

Гостин
Можеби си слушнал за изjaвата на најлегендарниот менаџер во историјата на Ливерпул, Бил Шенкли: If you're first, you're first; If you're second, you're nothing.
Интересно е што постирате изјави кои што важат исто и за вас.Не сте во состојба да поставувате вакви изјави,освен ако не сте Манчестер Сити фанови.:icon_mrgr:
Индиректно си го омаловажувате тимот со оглед на тоа на кое место заврши минатата сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom