- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 2.307
- Поени од реакции
- 1.134
Tрпат ? Демек потоа не се бунат ? Бекам не негодуваше на тој однос ? Ибра не негодуваше на истиот однос од фановите на Интер ? Ете ти 2 големи имиња од светскиот фудбал ... можам и многу други да набројам али ете, доволни се и овие.
И да, треба да се повлечат од репрезентативниот дрес но со причината наведена од погоре во мојот пост, бидејќи и онака фудбалската основа на оваа земја, со оваа федерација и овој селектор марионетка на истата е длабоко влезена во фудбалски минус, немаат никаква шанса да просперираат далеку, освен ако се лажеме нели и не гледаме реално на работите.
Зашто со овој народ очигледно потребен е само ваков потег за да го гледаме она од Босна, зашто тогаш во случај да се повлечат пример Пандев, Попов, Новевски и ред други баш поради тоа медиумите ке посветат огромно внимание и тоа ке трае и трае со денови, и сакале нејкеле ке се деси истото уз оној домино ефект и кај народов, а вака, ке чекаме наредно доаѓање на Платини и ке излезат петорица надвор со транспаренти и толку, ке им се удри дебела рецка, или, нормално, ке се логираме на кајгана форум и ке тераме на филозофии и ке креваме виртуелно востание кое за мене е аналогно на еден голем епик фејл.
Ми наведе двајца ама има еден друг куп на играчи на кои е свирено па не се бунеле.
Во однос на ФФМ и организацијата во него се согласувам, ама ако сака со ова повлекување да предизвика некакви промени таму тогаш може да биде и поексплицитен и да јавно нека каже дека не чини начинот на работа во ФФМ во сите категории и дека поради тоа се повлекува. На крај краева нека се повлечат и повеќето репрезентативци поради таа причина е тогаш сигурно ќе има некоја промена. Вака џабе, пак Хари ќе си остане и пак ќе сме за нигде.
--- надополнето ---
Влатко Илиевски никој не го бранел тој си е Словенец таму е женет не му се игра за Македонија.
Пандев си живее во Струмица доаѓа секогаш кога е слободен Илиевски не стапнал во Струмица но да ти кажам и тој од свои пари ја реновира сопортската сала Партизан..И Попов е од овде и не него ли не му се игра не вреѓај локално.
И Пандев не се повлекол од репрезентација или ти сакаш да се повлече.
Инаку и Дарко Панчев е по потекло од Струмичко.
Не ми беше намера да вреѓам локално, напротив и кажав дека од Струмица секогаш излегувале добри спортисти. Единствено најдов само нешто заедничко кај двајца одлични спортисти кои се повлекуваат од репрезентацијата. Да се надеваме дека за Пандев е грешка. Иначе незнам каде виде дека сум сакал да се повлече.