Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Не го поддржувам затоа што изговор му е свирењето на навивачите а не хаосот во репрезентацијата.

1. На тој натпревар беа СИТЕ исвиркувани не он дирекно.
2. ДА излезеше со изјава дека хаос е во федерацијата и дека несака да си ја уништи кариерата поради местење во федерацијата ќе го поддржав 100%.

Но вака излезе со најглуп изговор каде што свирежите и не беа кон него туку кон целата репрезентација а и раководство. Али се гледа дека чекаше само шанса за изговор, а нема храброст да ја обвини федерацијата бидејќи очигледно е дека на Хари несмее да му каже никој ништо па сега ќе кажува како се навредил.

Ако толку му е за репрезентацијата ќе го направеше тој домино ефект со тоа што ќе ја обвини федерацијата на не публиката која реагираше на состојбата во репрезентацијата а не дирекно на него

од пандев ова ни во лудило не го очекував ако направи ваков потег стврано ќе се откажам од него заради кој и го засакав интер и кој е изговорот свирежи па што сакаш ти кога со ерменија ремизираш дома ако го направи ова мислам дека пандев нема да ја има онаа македонска подршка како порано уствари тој се откажува од нацијата која во него гледа како икона голема страмота не го оправдувам ама ич

Нека се гордеат новонастанативе фанови на интер со нивниот идол:back:

Кој го ебе .... ионака никад не пружал максимум за репрезентацијата ....(факт)

Поглуп изговор неам чуено .....

Едно уа и Пандев му ја кидна. Лошо, многу лошо. Ехее колкави имиња биле исвиркувани од Роналдо до Руни и пак останале верни на дресот.

ако не успеваше да ги издрибла противничките одбрани-нас навивачите добро не издрибла......како и сите новопечени буџовани заборави од каде потекнува.....

Нека се гордеат новонастанативе фанови на интер со нивниот идол:back:
Јас заради Пандев станав фан на Интер и горд сум. Барем додека другиве ја крадат Македонија, он се откажа од тие 500 евра по настап.

--- надополнето ---

ако не успеваше да ги издрибла противничките одбрани-нас навивачите добро не издрибла......како и сите новопечени буџовани заборави од каде потекнува.....
Пандев по 1 година во Лацио имаше пари колку што ти цел живот нема да видиш со очи, затоа не трескај глупости.

На сликава веќе има 5-6 милиони вкупно на контото, а ти викаш дека заборавил кој е и од каде е?
images

Aбе ало, има некаде официјална изјава на Пандев за случајов? Дај не донесувајте пред време заклучоци, аманте дај мислите со тоа главите малце!

Македончето на лидерот на партија А не смее да му каже ќути да не го јаде стапот.Го крадат а тој лиги му течат кога ги види.Се ни е во ред во држават против фудбалерите кои играт безпари ќе се дигнеме,треба и тие да не крадат така повеќе ќе ги сакаме.
Свири против фудбалери ОК има секаде свирежи но Играјте Педери.
А да се побуните против системот кој е крив за тоа каков ни е фудбалот.
Пандев барем плаќа тренери има младинска школа прави нешто за нашиот фудбал.Не презентира безпари игра безпари.И некој клошар да го пцуе прочитал во ВЕСТ.
А ако ова не е вистина ќе се извините ли.НЕ бидејќи истите тие што најмногу го пцујат кога отиде во Интер велеа што отиде таму нема никогаш да заигра не е тој за таму.Сега кога се отепа од играње пак не чинел.

Чекајте малце, смирете се. Не му лепете безпотребно етикети на дечкото се дур САМ јавно, јасно и гласно не се произнесе по натписите во весниците.

Ај вака ......

1.Навивам за интер
2.Мерак ми е шо Пандев е во интер
3.Мерак ми е шо играше ко шо играше прошла сезона и шо освои се шо моеше у Европа 2009/10

Ама КРИВО ми е шо ни 1% не покажува од тоа шо го покажува во Интер .....Па уште и гинел за репрезентацијата ....дај бе немој .... Се знае шо е *гине* на терен .... овој нашиов коа игра Македонија бега од дуели ко кур на тв1000 ....

Мислам , ок е шо го браните као навијачи на интер/струмичани и се остало али бидете реални ....типот никад не играл со *срце* за Македонија ..... Ако планира да продолжи така - боље да не игра

Дечки види вака, немој да кењаш кој го ебе зошто си дркал на сите голови до сеа на Пандев во репрезентацијата а исто и во Интер. По што заклучи дека не дава максимум, по тоа што не дава голови? Со кој да проигра бе, треба соиграчи да имаш што знаат за да дадеш гол, не се игра фудбал сам, затоа е колективен спорт. По 8ми лиги играат нашиве греат клупа, плус пола и повеќе при крај на кариера ти од нив очекуваш нешто? Пушти млади деца гради иднина. И Меси не даде гол на светско, па во Аргентина ко Бог го пречекаа ко да освоил 3 олимпијади и 10 светска.
Пандев жртвува кариера, време и триста срања се замара доаѓа од пич мајчин, за што? Македонскиот менталитет и неживеаност да го исвиркува и пцуе.

--- надополнето ---

Дечки види вака, немој да кењаш кој го ебе зошто си дркал на сите голови до сеа на Пандев во репрезентацијата а исто и во Интер. По што заклучи дека не дава максимум, по тоа што не дава голови? Со кој да проигра бе, треба соиграчи да имаш што знаат за да дадеш гол, не се игра фудбал сам, затоа е колективен спорт. По 8ми лиги играат нашиве греат клупа, плус пола и повеќе при крај на кариера ти од нив очекуваш нешто? Пушти млади деца гради иднина. И Меси не даде гол на светско, па во Аргентина ко Бог го пречекаа ко да освоил 3 олимпијади и 10 светска.
Пандев жртвува кариера, време и триста срања се замара доаѓа од пич мајчин, за што? Македонскиот менталитет и неживеаност да го исвиркува и пцуе.

Ај вака ......

1.Навивам за интер
3.Мерак ми е шо играше ко шо играше прошла сезона и шо освои се шо моеше у Европа 2009/10

Ама КРИВО ми е шо ни 1% не покажува од тоа шо го покажува во Интер .....Па уште и гинел за репрезентацијата ....дај бе немој .... Се знае шо е *гине* на терен .... овој нашиов коа игра Македонија бега од дуели ко кур на тв1000 ....

Мислам , ок е шо го браните као навијачи на интер/струмичани и се остало али бидете реални ....типот никад не играл со *срце* за Македонија ..... Ако планира да продолжи така - боље да не игра

Браво за тоа што си реален и објективен.

Ај вака ......

1.Навивам за интер

Епа со други очи гледаме јас баш не гледам дека Пандев како крило во Интер игра добро игра просечно.Не гледам никаква разлика Интер Репрезентација во репрезентација прави некогаш грешки потег повеќе пробува да издрибла повеќе играчи и губи топка тоа е бидејќи сите имаат очекувања во него и игра под притисок.

И ај биди реален јас од тебе немам прочитано позитивно мислење за Пандев а овде велиш играл одлично за Интер.Можеби со Милан лани само да си имал позитивно мислење.
Другото ти е Пандев камен и сега ми велиш 1% не давал за Македонија е камен што ќе даде.

@mite84, да играше Пандев лошо за Интер немаше да биде стандарден и кај Мурињо и кај Бенитез.
И дај престаните со драпање, Вест секогаш си измислуваат текстови, да видиме што ќе биде и како ќе биде. Инаку се согласувам, доколку се повлекува поради исвиркување е права кукавица, затоа што не беше исвиркуван само тој, туку цела репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom