Препораки за игри

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Во кецот никако не можев да навлезам. Без co-op, светот ми беше некако празен. Вчера ја инстралирав двојката и не ножев да се одлепам од компјутерот цел ден. Светот е преполн со квестови, комични ликови, оружја, модови за оружја....се што сакаш има.

If you don't play it, you're missing out...
Ако сакате да направиме една група и да почнеме нов квест само членови од кајгана на tunngle ?

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Супер идеја, ама ќе можиме да ингрима ние што ја имаме од торенти?
Да ќе можеме можеме да играме и со тие што ја имаат оригиналната игра затоа што ние фактички играме LAN а не онлине преку Tunngle.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Да ќе можеме можеме да играме и со тие што ја имаат оригиналната игра затоа што ние фактички играме LAN а не онлине преку Tunngle.
Епа, штом можи да играме, I'm in. Само ќе треба да ми бојасниш што треба да направам, досега немам искуство со ова чудо. :)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Епа, штом можи да играме, I'm in. Само ќе треба да ми бојасниш што треба да направам, досега немам искуство со ова чудо. :)
Нема проблем брат ако сакаш ќе ти пратам јас се на пп само да собериме барем уште двајца играме преку TUNNGLE.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Нема проблем брат ако сакаш ќе ти пратам јас се на пп само да собериме барем уште двајца играме преку TUNNGLE.
Супер, ти кажи ми само што треба да направам. :)

Сигурно ќе најдеме уште двајца... wot ако ја спушти, можи тој да е заинтересиран.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Еве три многу добри игри само провери на линковите долу дали компјутерот ке ти ги подржи зошто бараат доста јак компјутер
1. Dark Souls: Prepare to Die Edition
http://gameinfocenter.com/pc-games/system-requirements/Dark-Souls-Prepare-to-Die-Edition.html

2. Darksiders II
http://gameinfocenter.com/pc-games/system-requirements/Dark-Souls-Prepare-to-Die-Edition.html

3.Prototype 2
http://gameinfocenter.com/pc-games/system-requirements/Prototype-2.html

и за љубителите на фудбалот вчера излезе PES 13 (ја имат на замунда или можите на 20-ти да си ја купите оргинал;))
за PES нетреба којзнае колку јак ПЦ
Си ги наредил ти убаво(y)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Добро, само јас имам проблем со играва? :/

Можеш по ПП да ми пуштиш линк од торентот од кај што ја спушти? :)
Ги имам симнато сите торенти Sleeping Dogs од Замунда и се ми наоѓаше вируси во кракот додека не ја симнав од R.G Catalyst извинете што не пишав порано busy бев деновиве

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ги имам симнато сите торенти Sleeping Dogs од Замунда и се ми наоѓаше вируси во кракот додека не ја симнав од R.G Catalyst извинете што не пишав порано busy бев деновиве
Фала ти. :)

Ај, ќе пробам и со R.G. Catalyst.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Од SW ги имам пробано само The Force Unleashed 1&2 ништо посебно од овој жанр на игри има наслови што се едно 1000 пати појаки и поинтересни

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дај предложите 2-3 страшни игри, али стварно да се многу страшни.

Kajgana Shop

На врв Bottom