Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја игра со ловење на животињи низ шуми ама со посебни нивоа,на пример ловиш во Аризона , па после на друго место и така ?

Некоја игра со ловење на животињи низ шуми ама со посебни нивоа,на пример ловиш во Аризона , па после на друго место и така ?
Спој на риболов,лов и лов на птици.
Исто ти е добра и Cabela's Big Game hunter,ама таа ти е само со крупен дивеч :)

Стави наводници кај “чудовиште“ ова ти е стандард РС за работа.

не добив одговор дали ќе бидејки ја симнувам дарк солс, а и не е толку лош пц-то ја играв Spilnter Cell: Conviction без никакви проблеми со сецкање, кочење итн Skyrim, Gta IV и сега играм I Am Alive ама ми сецка оваа последната единствено со неа имам проблеми

не добив одговор дали ќе бидејки ја симнувам дарк солс, а и не е толку лош пц-то ја играв Spilnter Cell: Conviction без никакви проблеми со сецкање, кочење итн Skyrim, Gta IV и сега играм I Am Alive ама ми сецка оваа последната единствено со неа имам проблеми

Специфично Dark Souls не бара многу, оти све на хај се гледаат пиксели, ама штом си терал Скајрим, ќе немаш проблем, ама знаеш отприлика како ќе тера.. low аnd all that.

Специфично Dark Souls не бара многу, оти све на хај се гледаат пиксели, ама штом си терал Скајрим, ќе немаш проблем, ама знаеш отприлика како ќе тера.. low аnd all that.

да да тера, а ја оправив и I Am Alive зш ми сецкаше колку сум глуп пред 4 дена го форматирав компјутерот и сум заборавил да инсталирам Direct X :D сега е добро

Ги имам пробано сите овие (освен Диабло 3, слаб ми е компјутерот за неа).
Барам нешто какo Dragon Age: Origins.
Mass Effect, Star Wars KoToR, Jade Empire...или ако си за нешто постаро, Baldur's Gate.

Сите тие се од BioWare, тие шо работеа на Dragon Age.

Трки со коли, нешто рели, али тешки да бидат. Да се мачам сакам. :)

Xpand rally
Vrally 3
Colin McRae (2005)

Рели само овие сум ги играл...
Дали се тешки, зависи колку си добар во игри со коли...но мене не ми беа нешто тешки

Иначе би ти ја предложил Race Driver Grid...не е Рели, но е одлична игра со коли...една од потешките кои сум ги играл, има доста незгодни трки :)

Mass Effect, Star Wars KoToR, Jade Empire...или ако си за нешто постаро, Baldur's Gate.

Сите тие се од BioWare, тие шо работеа на Dragon Age.

Џејд Емпајр ми изгледа доста интересно, а само таа од предлозиве не ја имам играно заедно со Балдурс Гејт.
Фала многу.

Дечки да ве прашам нешто. Кои игри од поновите можам да ја играм на лаптопов :

Ги има следниве конфигурации:

Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU P6200 @ 2.13GHz
Ram: 2.00 GB
Windows 7 Ultimate 32 bit
Graphic Card : Radeon HD 6370M 512 Mb.

Ви благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom